Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Η συνταγή του μπεφ μπουργκινιόν (boeuf bourguignon, δηλαδή, βοδινό Βουργουνδίας) της Τζούλια Τσάιλντ έχει παίξει ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα στους (πρώην)[...]
Πηγή: pandespani.com2 φιλέτα μοσχαρίσια (μερίδες) πάχους 3 5 εκ. το καθένα αχτύπητα. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με κόντρα ή κιλότο κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ. 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΜία χρονοβόρα συνταγή που όμως θα σας ανταμείψει! Υλικά (για 8 άτομα) για το κρέας: 170 γραμ. μπέικον 1 κ.σ. ελαιόλαδο + 1-2 κ.σ. ακόμη στη διάρκεια του[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]
Πηγή: caruso.grΤο φρικασέ είναι πρωτίστως ένα ανοιξιάτικο φαγητό που γιορτάζει τα πράσινα αρωματικά της και τα σφριγηλά μαρούλια ή αντίδια μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα[...]
Πηγή: caruso.gr2 φιλέτα μοσχαρίσια (μερίδες) πάχους 3,5 εκ. το καθένα, αχτύπητα. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με κόντρα ή κιλότο κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ. 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΗ συνταγή του μπεφ μπουργκινιόν (boeuf bourguignon, δηλαδή, βοδινό Βουργουνδίας) της Τζούλια Τσάιλντ έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα από το έργο Julie &[...]
Πηγή: caruso.gr