Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comAdana kebap Η ιστορία του κεμπάπ αν και χάνεται στο χρόνο, εντοπίζεται -με την μία ή την άλλη μορφή- κάπου στην ανατολική Μεσόγειο , Περσία, νοτιοανατολική[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε λωρίδες 1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους κύμινου 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 πράσινη πιπεριά, καυτερή[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 κιλό κομματιασμένο συκώτι 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 1 φλιτζάνι ρύζι 2 φλιτζάνια πλιγούρι 2 πράσα 2 κρεμμύδια, αλάτι, ρίγανη, πιπέρι, μπαχάρι, κύμινο, 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠαραδοσιακό φαγητό των Χριστουγέννων, συνοδευμένο με το περίφημο μπρούσικο σουφλιώτικο κρασί! Τι χρειαζόμαστε: Έντερα * 1 kg κρέας μοσχάρι 1kg κρέας χοιρινό[...]
Πηγή: cookpad.com/grκαρβαβίτσα Κερμενιώτικη Καρβαβίτσα Κερμενιώτικη Καρβαβίτσα Κερμενιώτικη Η καρβαβίτσα (curvavitsa) είναι μια γνωστή συνταγή για τους κατοίκους της Ανατολικής[...]
Πηγή: greekouzina.grYou are here: Home / μεζέδες διάφοροι για ούζο, κρασί, αλκοολούχα ποτά / Καρβαβίτσα Κερμενιώτικη 19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment καρβαβίτσα[...]
Πηγή: greekouzina.grΤην περίοδο του Πάσχα βιώνουμε από αυστηρή νηστεία ως αχαλίνωτη κρεατοφαγία μέσα σε μια εβδομάδα! Εξ’ ού και ‘Μεγάλη εβδομάδα’ σε γαστρονομικούς όρους! Από[...]
Πηγή: caruso.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε λωρίδες -1 κ.γ. σπόρους κύμινου -½ φλιτζ. ελαιόλαδο -1 πράσινη πιπεριά καυτερή, ξεσποριασμένη και[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα περίφημα καπνιστά ξυδάτα λουκάνικα της Κρήτης ! Λουκάνικα φτιάχνουν σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο). Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους για να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά αρνίσιο ή (χοιρινό-μοσχαρίσιο) 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες στο τρίφτη 3 φέτες ψωμί μουλιασμένες στο κρασί 1 αυγό αλάτι - πιπέρι-μπόλικο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]
Πηγή: magiacook.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr