Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Τα μανιτάρια είναι μία από τις τροφές που προτιμούμε ιδιαίτερα και σχεδόν ποτέ δε λείπουν από το εβδομαδιαίο μας τραπέζι. Σήμερα, λοιπόν, τα φτιάχνουμε όπως[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Πάσχα απέχει πλέον μόνο 10 μέρες περίπου και είναι φυσικό οι περισσότεροι να το ρίξουν στο αρνάκι, όπως άλλωστε απαιτεί και η παράδοση. Εμείς φροντίζουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στην Πόλη, απ' όπου προέρχεται η συνταγή μας. Πρόκειται για πιάτο της τούρκικης κουζίνας που μεταφραζόμενο κατά λέξη, σημαίνει:[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα είπαμε να το ρίξουμε έξω και να φάμε κάτι "βρώμικο"! Βάλαμε στην άκρη την υγιεινή διατροφή και αποφασίσαμε να φάμε burger. Όμως δεν το παραγγείλαμε απ'[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα για πρώτη φορά, φτιάξαμε συνταγή από την Αρμενία! Είχαμε στο μυαλό μας να φτιάξουμε κοκκινιστό, αλλά ταυτόχρονα είχαμε εντοπίσει αυτή τη συνταγή η οποία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤι θα λέγατε αν συνδυάζαμε το κουνέλι με τη μελιτζάνα που τώρα μπαίνει στην εποχή της σιγά σιγά; Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που συνδυάζουμε κρέας με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Πάσχα δεν έχει περάσει πολύ καιρό, αλλά το κρέας ακόμα περιμένει στην κατάψυξή μας για να μαγειρευτεί! Βλέπετε, όπως όλοι σχεδόν, αγοράζουμε ολόκληρο το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜε το κινόα είχαμε ασχοληθεί πριν 3 μήνες περίπου όταν και το πρωτοχρησιμοποιήσαμε στη μαγειρική μας (η συνταγή με όλες τις λεπτομέρειες γι' αυτό βρίσκεται εδώ[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΉρθε επιτέλους και η στιγμή να φτιάξουμε κι εμείς μία παραδοσιακή συνταγή με προέλευση τη Βρετανία. Πρόκειται για την πολύ δημοφιλή "πίτα του βοσκού" που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠραγματικά όταν έρχεται η ώρα για μακαρονάδα με λουκάνικα δεν κρατιόμαστε. Το γεγονός ότι το λουκάνικο δεν είναι και απ' τα πιο υγιεινά εδέσματα, μας κάνει να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο φρικασέ είναι ένα φαγητό που το έχουμε ταυτίσει με το αρνί, το χοιρινό και πιο σπάνια με τα μανιτάρια (που για να πούμε την αμαρτία μας, δεν το έχουμε ακόμα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο τρίτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος στην κουζίνα της Ταϋλάνδης που είχαμε προγραμματίσει γι' αυτήν την εβδομάδα δυστυχώς θα αναβληθεί λόγω "ανωτέρας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι μελιτζάνες είναι ένα καλοκαιρινό λαχανικό (άρα αυτή την εποχή βρίσκουμε στην αγορά τις τελευταίες) με πάρα πολλές χρήσεις και εκπληκτικά νόστιμες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα παρουσιάζουμε ένα φαγητό με προέλευση ανατολίτικη που έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο φαγητό όλων των μερακλήδων κρεατοφάγων και δημοφιλές delivery![...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο μενού μας σήμερα είχε σπιτικά κεμπάπ! Όμως αυτή τη φορά επιλέξαμε να διαφοροποιηθούμε και να τα φτιάξουμε χρησιμοποιώντας κιμά από φιλέτο κοτόπουλο. Όντας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια τη συγκεκριμένη συνταγή δεν έχουμε πολλά να πούμε. Εκτός από μια-δυο μίνι παρεμβάσεις, η συνταγή αφορά τον παραδοσιακό σμυρνέικο τρόπο παρασκευής του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή την είχαμε σταμπάρει εδώ και καιρό και θέλαμε να τη δοκιμάσουμε οπωσδήποτε! Πρόκειται για μια συνταγή από το Μαρόκο που κανονικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜετά τις πολλές νηστίσιμες συνταγές που φτιάξαμε πριν το Πάσχα, είναι καιρός να παρουσιάσουμε και μερικές συνταγές με κρέας. Το αρνί είχε γενικά την τιμητική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι συνήθως με ντομάτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr