Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ Μερίδες 6 Υλικά 1.700 περίπου γρ. τρανς ή κιλότο μοσχαριού 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1½ φλιτζ. ελαφρώς συμπυκνωμένο χυμό[...]
Πηγή: greekouzina.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Δημοσιεύθηκε Αύγουστος 20, 2018 Αύγουστος 22, 2018 Δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει scones αυτά τα νόστιμα μπισκοτοψωμάκια. Εμένα είναι αγαπημένα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΗ απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Νηστικό αρκούδι δεν...[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΗ απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Νηστικό αρκούδι δεν...[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΔεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει scones αυτά τα νόστιμα μπισκοτοψωμάκια. Εμένα είναι αγαπημένα μου,και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Θα φτιάξουμε πολλές και[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΓάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΒιτρίνα Σκορ: Σε συνεχή άνοδο , καταλαμβάνει με 14,2/20* την 10η θέση. Και όχι μόνο 2 σκούφους ,αφού κερδίζει και το ειδικό βραβείο των Χρυσών Σκούφων, ως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 κουνουπίδι 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 250 γρ. ντομάτες 1 δεματάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κλωνάρια μαϊντανού 100 γρ. τυρί έμενταλ 125 γρ. ξινόγαλο αλάτι μαύρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 μικρές Ρόμα ντομάτες κομμένες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜέσα στο κρητικό εδεσματολόγιο σπουδαία θέση τόσο από νοστιμιά όσο και από διατροφική αξία έχει ο ξινόχοντρος. Είναι ένα παρασκεύασμα που συνδυάζει με μεγάλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 συσκευασία λουκάνικα για hot dog 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 1 κιλό διάφορα (σπανάκι, λάπατα, κλπ) Χόρτα 1/3 κούπας ψιλοκομμένος Μαϊντανός 1/3 κούπας ψιλοκομμένος Άνηθος 1/3 κούπας ψιλοκομμένος Δυόσμος 1 κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή είναι δικής μου αποκλειστικής έμπνευσης. Πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων γι αυτό και το έβγαλα α λα Γκρέκα.[...]
Πηγή: greekmasa.grΜετά την ολοκλήρωση της έρευνας μας με θέμα: κάτι που φάγαμε κάπου και κάποτε και δεν το ξεχνάμε ποτέ! Θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr