Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και γνωρίζουμε όλοι τις κραιπάλες που πρόκειται να κάνουμε σε γλυκά και κυρίως κρεατικά, έχοντας λίγη συνείδηση και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑχ αυτός ο Δεκέμβρης!!!! Πόσο αγαπημένος μήνας είναι... γεμάτος γιορτές,γεμάτος λαμπιόνια και στολίδια,γεμάτος ψώνια και βόλτες στις στολισμένες βιτρίνες! Τώρα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr8 αυγά 4 φέτες ζαμπόν 4 φέτες χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 150 γρ. αποφλοιωμένα κουκιά 150 γρ. αποφλοιωμένο αρακά 150 γρ. πράσινα φασόλια 150 γρ. καρότα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑντικατέστησα τα ντελικάτα πράσινα σπαράγγια της συνταγής του David Tanis στην ισπανική ομελέτα με σπαράγγια , με φρέσκα κουκιά από τον κήπο μου - το[...]
Πηγή: bostanistas.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κιλό κουκιά φρέσκα 6 αγκινάρες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ φλιτζ.άνηθο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ. αλέυρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.grΌ,τι και να πει κανείς για την αγκινάρα είναι λίγο. Φάρμακο και φαγητό μαζί. Πολλοί τρόποι να την μαγειρέψεις και άλλοι τόσοι για να την γευτείς. Αγκινάρες[...]
Πηγή: bostanistas.grΜιας και μπήκαμε στην πρώτη εβδομάδα μετά τις γιορτές, θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε μια μίνι αποτοξίνωση από την υπερφαγία και την υπερκατανάλωση κρέατος,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣας έχει τύχει να σας ζητήσουν να φτιάξετε ένα γλυκό, ένα οποιοδήποτε, αρκεί να είναι σοκολατένιο, και ξαφνικά να μην σας φαίνεται κανενα αρκετά καλό; Και όλα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑν κάποιος πηγαίνει δυό συνεχόμενες μέρες σε γάμο εδώ στην Κρήτη και δεν είναι στην πρώτη νιότη αλλά στην δεύτερη, δεν θέλει να φάει κρέας για τρίτη κατά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚοντεύει ήδη μήνας που έχει περάσει το Πάσχα και που το I cook greek είχε κάνει αφιέρωμα στη μικρή κουζίνα. Μόλις την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα έπιασα το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑπό τα Δωδεκάνησα ! Υλικά 1 ½ κιλό κατσικάκι χεράκι σε μερίδες κομμένο, 1 κιλό κολοκυθάκια κομμένα βαρελάκια και τηγανισμένα 1 κιλό κουκιά ξεσπυρισμένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΙδού μια έξυπνη, φυσιολατρική έκπληξη. Το κρέας είναι «θαμμένο» κάτω από τα φυλλώματα του ευκάλυπτου. «Ψήνονται» για λίγο μαζί στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr