Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Λαχταριστά μοσχαρίσια κεφτεδάκια ψημένα στο φούρνο με βότανα και κολοκυθάκι... Συστατικά 500 gr άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς 3 κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο 4 κ. σούπας[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.com"The Wodka is good, but the Steak was lousy". Αυτή ήταν η μετάφραση του "Το πνεύμα είναι πρόθυμο αλλά η σάρκα αδύνατη" του πρωτου ρωσικού ηλεκτρονικού[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣυνεχίζουμε σήμερα με βόλτες στη Βαρσοβία. Η Βαρσοβία είναι η πρωτεύουσα της Πολωνίας, που από το 2004 είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και μεγαλύτερη πόλη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα την καταγραφή την προηγούμενη εβδομάδα με περιγραφή για όλη την οικογένεια, δηλαδή εκτός από εμένα (Πέγκυ, χαίρω πολύ!) τον[...]
Πηγή: greekcook.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΑντράκλα Η Αντράκλα ή ανδράχλη ή γλυστρίδα , το επιστημονικό της όνομα είναι ανδράχνη η ολησθηρίς και το βοτανολογικό της Portulaca oleracea μεταφραζόμενο στα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤα λεμόνια συνοδεύουν συχνά το κρητικό φαγητό. Οι δίφορες λεμονιές που παλιά υπήρχαν ακόμη και στις αυλές των σπιτιών έδιναν και δίνουν λεμόνια και το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 450 γρ. χοιρινός κιμάς από κοιλιά 450 γρ. σπανάκι καθαρισμένο 1 χοντρή φέτα ζαμπόν καπνιστό (150 γρ.) σε κύβους 100 γρ. λαρδί σε κύβους σοταρισμένο μαζί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑρχαίο έδεσμα, αθάνατο στο πέρασμα των χρόνων. Ίσως η πιο βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας, σας παρουσιάζω το σουβλάκι. Οι πρώτες αναφορές για το[...]
Πηγή: bostanistas.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑρωματικές σπιτικές sauce και ντιπ,για το Χριστουγεννιατικο τραπεζι! Αποτελούν την πιο εύκολη και γευστική πρόταση μεχρι να ξεκινησει το φαγοποτι![...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΌπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, οι βόλτες τελευταίως μας οδηγούν σε περιοχές της ευρύτερης Αθήνας αλλά και της Αττικής γενικότερα, που από τύχη ανακαλύπτουμε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: http://oliveoil.homedns.org/stamnagkathi – Αναγνωστάκης Γιάννης –Παραγωγός- Το σταμναγκάθι ή "κιχωριον το ακανθωδες" είναι[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr