Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 135 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά την ολοκλήρωση της έρευνας μας με θέμα: κάτι που φάγαμε κάπου και κάποτε και δεν το ξεχνάμε ποτέ! Θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚόκκορα κρασάτο αποφάσισα να κάνω φίλοι μου μιας και αγόρασα απο ένα φίλο απο το χωριό του ένα υπέροχο, μεγάλο κόκκορα! Ξέρω οτι θα μου πείτε 'οτι η Αχτίδα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΘα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη και τη Marilise για την τιμή που μου έκαναν να μου χαρίσουν αυτό το όμορφο βραβειάκι που με τη σειρά μου το δίνω σε όποιον[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η γιαγιά μου η Κρυσταλλία και μου είπε οτι την φτιαχνουμε πολύ στην Αχαΐα. Οταν στο κτήμα της, τότε που ηταν παιδάκι και είχαν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ένα βρίσκεται στο Νεοχώρι , λέγεται Κυρ - Κώστας και είναι καφενείο - μεζετζίδικο σε μια απλή αυλή. Ο κυρ Κώστας παράγει μόνος του ότι μαγειρεύει η[...]
Πηγή: greekcook.grΤην Κατίνα την ξέρετε. Και να μη ξέρετε την ίδια, ξέρετε το κοκορέτσι της, ξέρετε το κοντοσούβλι της. Ξέρετε και το κοτόπουλο τσερέπα της. Εκείνο που δεν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚύθνος: Πρώτη ανακάλυψη ήταν "Το καντούνι" στο Μέριχα της Κύθνου με ντόπια νοστιμότατα κρέατα. Ξεχνάς κατευθείαν τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες όταν από μπροστά[...]
Πηγή: greekcook.grΣτην ανδριώτικη κουζίνα δεν θα βρεις αυτό που λένε «τοπικές σπεσιαλιτέ», τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Εκτός σεζόν, όμως, οι περισσότερες πρώτες ύλες[...]
Πηγή: greekcook.gr“Δεν πειράζει να γεννηθείς στην αυλή με τις πάπιες, αρκεί να εκκολαφθείς απ’ το αβγό ενός κύκνου” Hans Christian Andersen Ο άνθρωπος τρέφεται με[...]
Πηγή: pandespani.comΓιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]
Πηγή: magiacook.grEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr