Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Τα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΤο φαγητό αυτό δεν το είδα πουθενά και το επινόησα μόνη μου-με την εξής λογική: Γιατί χρησιμοποιούμε το λάχανο και τα αμπελόφυλλα για να κάνουμε ντολμάδες και[...]
Πηγή: greekmasa.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΞεκινησα για ντολμαδακι γιαλαντζι με αμπελοφυλλα αλλα τελικα τα φυλλα μου δεν ηταν καλα οποτε αποφασισα να κανω λαχανοντολμαδακια με ρυζι.Εγιναν πολυ[...]
Πηγή: greekmasa.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 συσκευασία αρακά κατεψυγμένο (1.000 γραμμάρια) ½ κιλό χοιρινό, προτιμότερο από μπούτι, κομμένο κομματάκια 3-4 εκ. 3 φρέσκα κρεμμύδια,[...]
Πηγή: sidagi.grAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. περίπου αμπελόφυλλα 1 κ. κιμάς (μοσχαρίσιος ή ανάμικτος με χοιρινό) 4 κ.σ. ρύζι τύπου Καρολίνα, 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα στο μούλτι 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓνωρίζετε πως αν μεταφράζαμε τα σαρμαδάκια (sarma) θα τα λέγαμε τυλιχτά, ενώ αν μεταφράζαμε τα ντολμαδάκια (dolma) θα τα λέγαμε γεμιστά; Και λέγοντας γιαλαντζί[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΚαλύμνικα φύλλα (ντολμαδάκια) Προετοιμασία: 45 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά Υλικά Αμπελόφυλλα 1 κιλό κιμά (ανάμεικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό[...]
Πηγή: kouzzzina.grΓια τους ντολμάδες 3 μέτρια μαρούλια μόνο τα μεγάλα φύλλα Γέμιση 200 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο το ίδιο 0.5[...]
Πηγή: cookpad.com/gr... πλην όμως ορθολογιστικά! Ω ραία τηρήσαμε τα έθιμα και βάψαμε τα αυγά μας, κανονικά ή οικολογικά ! Τα τσουγκρίσαμε, τα φάγαμε σχέτα με το αλατάκι και το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grEύκολος, οικονομικός και καλόβολος ακόμη και στα χέρια του πρωτόπειρου μάγειρα, ο κιμάς αναδεικνύεται μέσα από τις αμέτρητες μαγειρικές εκδοχές του που λάτρεψε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr