Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Υλικά 5 λουκάνικα χωριάτικα 1 κg χοιρινή τηγανιά (ή μπούτι σε μπουκίτσες) 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο και λευκά σε κομμάτια 2 πιπεριές πράσινες (αν θέλω και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές και καθηγητές μια και σήμερα χτυπάει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τον αγιασμό σε όλη την χώρα!! Καλή αρχή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας (;;;;)! Σίγουρα δεν είναι καλή αλλά και τί να πεί κανείς;;;; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η περιπέτεια στη χώρα του γιαουρτιού συνεχίζεται![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr800γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ντομάτα τριμμένη 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο σε κρασί 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ρίγανη αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.grΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΛΙΚΑ για τον κιμά 500γρ κιμάς ανάμικτος μοσχάρι - χοιρινό ή μοσχάρι - αρνί 1 κρεμμύδι μικρό ή μισό μεγάλο 1 κ.γλ πάπρικα καπνιστή 1/2 κ.γλ κύμινο τσίλι σκόνη[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΚαι επειδή εδώ είμαστε παρέα μαγειρικών αναζητήσεων και συζητήσεων.... ας βάλουμε και λίγες εικόνες με υλικά που σε αφθονία συναντά κανείς στο ταξίδι του στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΘα ήθελα πολύ να σας έλεγα ότι αυτό το πιάτο θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα καρότα από δω και στο εξής. Θα ήθελα πολύ να σας έλεγα ότι αυτό το πιάτο θα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΑναρτήθηκε στις 28/08/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας και μελωμένα καροτάκια baby Ένα πολύ νόστιμο φαγητό για να[...]
Πηγή: sintayes.gr800 γραμμ. (2 κομμάτια) ψαρονέφρι κομμένο σε μεταγιόν 1 κ.γλ. μέλι θυμαρίσιο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό κιμά κοτόπουλο 1 κρεμμύδι ξερό 1 ντομάτα 2 κ. σούπας ελαιόλαδο 1 αυγό 1 κ.σ. ξύδι 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. ρίγανη 2 φέτες ψωμί μουλιασμένο σε γάλα 1 κ.[...]
Πηγή: argiro.grΞεκινησα για ντολμαδακι γιαλαντζι με αμπελοφυλλα αλλα τελικα τα φυλλα μου δεν ηταν καλα οποτε αποφασισα να κανω λαχανοντολμαδακια με ρυζι.Εγιναν πολυ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 2-2,5 κιλά χοιρινή μπριζόλα ότι προτιμάτε: για πιο μαλακό προτιμήστε λαιμό, για πιο άπαχο κανονική μπριζόλα. Λέγοντας μονοκόμματη εννοώ να μην τις[...]
Πηγή: greekmasa.grΜπριζόλες του κουρασμένου Όταν έρχεται μερικές φορές πολλά κουρασμένος ο Πέιπ που την δουλειά, μη έχοντας φάει τίποτε ούλλη νύχτα, ξέρω ότι θέλει να φάει[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr2 χοιρινά κότσια 4 κουτ. σούπας μέλι 4 κουτ. σούπας σόγια σως 4 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 4 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 κουτ. σούπας πολτό σκόρδου ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πανσέτα 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 μάτσο θυμάρι 1 πράσο 200 γρ. φάβα Σαντορίνης 100 ml κρασί κόκκινο Λίγη ζάχαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 φιλέτα μοσχαρίσια βάρους περίπου 180 - 200 γρ. το καθένα και πάχους περίπου 4 εκ., αλατοπιπερωμένα 700 γρ. μικροσκοπικές πατάτες, βιολογικές, ακαθάριστες[...]
Πηγή: gastronomos.grΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.gr