Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Μενού Το μενού περιλαμβάνει δυο πιάτα βραστά, παντζάρια και αρμυρίκια, και ένα πιάτο στο φούρνο, μελιτζάνες παπουτσάκια, σε μια έκδοση που έχει πολύ λιγότερη[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤα λάχανα κι η σπουδαιότητα διέρρηξαν προ πολλού τις σχέσεις τους. Άσπρα ή κιτρινωπά, πράσινα ή κόκκινα εν προκειμένω έως μοβ και μπλε, όλο το πλατύφυλλο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Ένα φιλέτο ζαρκάδι για τη μαρινάδα ½ ποτήρι ζωμό από κρέας ¾ κρασί 1 κουταλάκι δεντρολίβανο 1 κουταλάκι εστραγκόν αλάτι και πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 800 γρ. αλεύρι 470 ml γάλα 60 ml ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. αλάτι 5 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά Για τη γέμιση φουά γκρα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΉθελα κάτι ελαφρύ. Και γρήγορο. Κι επειδή βαριόμουν να βγω να ψωνίσω, να γινόταν με ό,τι υπήρχε στο ψυγείο. Λοιπόν, από το δικό μου ψυγείο δεν λείπουν σχεδόν[...]
Πηγή: bostanistas.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜόνιμη δυσπιστία απέναντι στις σούπες λαχανικών, χρόνια τώρα, σπανίως τις βρίσκω χορταστικές. Μόνο η Αναστασία Λαμπρία, με τις σούπες της Δευτέρας , έσπασε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο γιορταστικό τραπέζι θα συνοδέψτε το κυνήγι με χρωματιστό πουρέ από φασολάκια, καρότο ή κολοκύθα, με γευστικό μαύρο ρύζι ή με το κλασικό Gratin Dauphinois[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠόσες φορές είτε λόγο διακοπής ρεύματος είτε λόγω ξεχασμένων εκτός ψυγείου τροφών, έμειναν για ώρες σε μεγάλες θερμοκρασίες, σκεφτήκατε «να το πετάξω ή[...]
Πηγή: kouzinorama.blogspot.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυχνά βρίσκω πολύ πιο εντυπωσιακά τα συνοδευτικά, τα ταπεινά πιάτα που καλούνται να παίξουν δεύτερο ρόλο πλάι στα κρέατα και τα πουλερικά - τους πρωταγωνιστές[...]
Πηγή: bostanistas.grPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.comPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.com500γρ. παντζάρια φρέσκα μαζί με τα 'χόρτα' τους 50γρ. βούτυρο ζωϊκό 3 καρότα 2 κρεμμύδια μικρά αλάτι (2 κουταλιές της σούπας περίπου για τα 500γρ. παντζάρια)[...]
Πηγή: cooktherapy.grPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.com