Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
by greekadman Από παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία ( Bourgogne ) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΑγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ κοκκινιστός κόκκορας με χοντρά μακαρόνια απαντάται παραδοσιακά σε όλα σχεδόν τα νησιά του Ιονίου αλλά παραμένει φαγητό εμβληματικό για την Πελοπόννησο. Εκεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΚι ένα μαύρο πετεινάρι κικιρίκου την κορτάρει, κικιρίκου την κορτάρει ένα μαύρο πετεινάρ ι! Την κότα υποτίθεται και όχι την κατσαρόλα μου στην οποία και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1 κιλό μοσχάρι μπούτι ½ κιλό μακαρόνια ½ κιλό ντομάτες ώριμες 3-4 κρεμμύδια 3-5 σκελίδες σκόρδο 300gr κεφαλογραβιέρα 1 φύλλο δάφνης Διάφορα μπαχαρικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4- 6 άτομα 1 κόκορας 1 ½ – 2 κιλά περίπου ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κόκκορας όχι πολύ μεγάλος (1,5-2 κιλά) 1 ποτήρι νερού λάδι 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί 2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους 4 σκελίδες σκόρδο 1 κουτί συμπυκνωμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤι πιο ωραίο από αυτό το φαγάκι, εαν θέλετε να αποφύγετε το κρέας στο Κυριακάτικο γεύμα σας ??? Πάμε να δούμε τι χρειαζόμαστε για περίπου 6 μερίδες: Ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη και τη Marilise για την τιμή που μου έκαναν να μου χαρίσουν αυτό το όμορφο βραβειάκι που με τη σειρά μου το δίνω σε όποιον[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η γιαγιά μου η Κρυσταλλία και μου είπε οτι την φτιαχνουμε πολύ στην Αχαΐα. Οταν στο κτήμα της, τότε που ηταν παιδάκι και είχαν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Δεν πειράζει να γεννηθείς στην αυλή με τις πάπιες, αρκεί να εκκολαφθείς απ’ το αβγό ενός κύκνου” Hans Christian Andersen Ο άνθρωπος τρέφεται με[...]
Πηγή: pandespani.comΑπολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.gr