Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα μας οδηγούν στην κουζίνα για να φτιάξουμε κάτι να ζεσταθούμε.Τι καλύτερο . . . . . . από μία ζεστή σουπίτσα ! ! ! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά[...]
Πηγή: caruso.grΤα μύδια ανακαλύφθηκαν ως τροφή εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ποικιλία που συνήθως τρώμε είναι τα θαλασσινά μπλε μύδια Mytilus edulis –αυτά μαγειρέψαμε και στη[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΗ νηστεία είναι μια περίοδος όπου πολλοί απέχουν από την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Η αποχή από το κρέας δεν προκαλεί κάποια βλάβη στον οργανισμό[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥΛΙΚΑ 250 γρ. γαρίδες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 220 γρ. μπούτια κοτόπουλου ½ κόκκινη πιπεριά 220 γρ. λουκάνικο chorizo 1 ντομάτα σουρωμένη 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεια σας και πάλι,φίλες και φίλοι!!! Δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και το μενού μας ,είναι πάλι εδώ. Φτιάχνουμε λαχταριστά πιάτα,με απλά υλικά και όσο γίνεται[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ νηστεία είναι μια περίοδος όπου πολλοί απέχουν από την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Η αποχή από το κρέας δεν προκαλεί κάποια βλάβη στον οργανισμό[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤην περίοδο του Πάσχα βιώνουμε από αυστηρή νηστεία ως αχαλίνωτη κρεατοφαγία μέσα σε μια εβδομάδα! Εξ’ ού και ‘Μεγάλη εβδομάδα’ σε γαστρονομικούς όρους! Από[...]
Πηγή: caruso.gr