Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Μπουγάτσα με κρέμα Σπιτικοί Στρουμπουλοί Λουκουμάδες Αρνάκι με Ρεβύθια στη Γάστρα Αρωματικό Χοιρινό Πρασοσέλινο Παστίτσιο Γίγαντες Πλακί με Σαλάμι Αέρος και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο Πάσχα έφτασε και μια από τις σημαντικότερες πτυχές του είναι φυσικά, το φαγητό. Τι καλύτερο από το να περνάς χρόνο με τους αγαπημένους σου γύρω από ένα[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΑπολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜπορεί να είναι απαραίτητο για να απολαύσουμε τις φακές και για να δημιουργήσουμε dressing για σαλάτα αλλά η χρήση του ξυδιού μπορεί να πάει πολύ-πολύ μακριά![...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ παράδοση εθίμων είναι ένα από αυτά που προσπαθώ να τηρώ, όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου. Κάτι η γιαγιά από τ' Αϊβαλί, κάτι η αγάπη η υπέρμετρη για όσα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαι επειδή εδώ είμαστε παρέα μαγειρικών αναζητήσεων και συζητήσεων.... ας βάλουμε και λίγες εικόνες με υλικά που σε αφθονία συναντά κανείς στο ταξίδι του στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜπουγάτσα με κρέμα Σπιτικοί Στρουμπουλοί Λουκουμάδες Αρνάκι με Ρεβύθια στη Γάστρα Αρωματικό Χοιρινό Πρασοσέλινο Παστίτσιο Γίγαντες Πλακί με Σαλάμι Αέρος και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια τους περισσότερους, η Καθαρή Δευτέρα σημαίνει το τέλος της Αποκριάς και την αρχή της Σαρακοστής, την αρχή δηλαδή της νηστείας που διαρκεί 40 ημέρες, όσες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για "εντράδα".[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημερούδια και καλο Μηνα!! Μπήκαμε στο Δεκέμβρη πλέον και τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά!! Χιόνι φυσικά δεν έχουμε δει ακόμη και ούτε πρόκειται έτσι όπως[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΔύσκολη μέρα σήμερα αλλά αποζημιώθηκε με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου Ασιατικής Κουζίνας σε γνωστό κατάστημα πώλησης πρώτων υλών για ασιατική μαγειρική.[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο καραμέλωμα των κρεμμυδιών έχει την δικιά του τεχνική! Δεν είναι κάτι δύσκολο, θέλει όμως την ώρα του και υπομονή, για να γίνει σωστά. Στο σπίτι μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτή τη φορά το φαγάκι αυτό φτιάχτηκε με καταψυγμένες αγκινάρες αλλά ήδη στη λαϊκή μπορούμε να βρούμε φρεσκότατες και ωραίες αγκιναρούλες. Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πανσέτα 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 μάτσο θυμάρι 1 πράσο 200 γρ. φάβα Σαντορίνης 100 ml κρασί κόκκινο Λίγη ζάχαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές και καθηγητές μια και σήμερα χτυπάει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τον αγιασμό σε όλη την χώρα!! Καλή αρχή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr