Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά για 6 μερίδες 1,5 κιλό χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο. 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε χονδρές ροδέλες. 2 κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr