Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Το ψαρονέφρι όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι από τα μέρη του χοιρινού κρέατος που προτιμώ περισσότερο στις συνταγές μου. Μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με πάχος 2 εκ. 150 gr. μανιτάρια portobello 1 σφηνοπότηρο γουόρσεστερ σος 1 κ.σ κόκκους μαύρου πιπεριού 50 gr βούτυρο 1[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά για το κρέας: 2.800 γρ. χοιρινό καρέ, με το κόκκαλο 1 πορτοκάλι, τον χυμό και φλούδες4 κ.σ. καστανή ζάχαρη\ 5 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική 3[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚυριακάτικο το σημερινό μας φαγάκι! Πρόκειται για χοιρινό καρέ, οι μπριζόλες του χοιρινού δηλαδή, χωρίς όμως το κόκκαλο. Γεμισμένο με ένα σωρό καλούδια και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 19/12/2016 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κόκορας γεμιστός στη γάστρα Μια συνταγή για ένα υπέροχο εορταστικό πιάτο!!!Κόκορας[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 13/12/2014 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ρολό χοιρινό με ξερά φρούτα, φουντούκια & μπέϊκον Μια συνταγή για ένα υπέροχο[...]
Πηγή: sintayes.grΤούτον τον καιρό με ξαναβρήκαν όλοι. Παλιές μου συμμαθήτριες, παλιοί μου φίλοι κι εραστές με ανακαλύπτουν, με κάποιον τρόπο που δεν κατανοώ, στο facebook και[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά το Πάσχα με καλό φαγητό και καλή παρέα. Το δικό μου Πάσχα ήταν γεμάτο αρνί, πατάτες και αβγά,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα από τα πιάτα που έφτιαξε η κόρη μου στο ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ήταν το ρολό με δαμάσκηνα και βερίκοκα. Με γεύσεις[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΗ μαμά μου είναι αυτή που ευθύνεται για την αγάπη που έχω στα τυριά. Όταν ήμουν μικρή, με έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε για ψώνια στο ντελικατέσσεν της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα απόλυτα χορταστικό μενού για απαιτητικούς ουρανίσκους και όχι μόνο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση. Σαλάτα: Σαλάτα λόλα με τηγανιτό[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με πάχος 2 εκ. 150 gr. μανιτάρια portobello 1 σφηνοπότηρο γουόρσεστερ σος 1 κ.σ κόκκους μαύρου πιπεριού 50 gr βούτυρο 1[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά για 4-5 άτομα 1 φιλέτο γαλοπούλας, περίπου 1 κιλό με ή χωρίς την πέτσα του, 1 γεμάτη κουταλιά βούτυρο, 3 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: caruso.gr