Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο καθαρισμένο αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 6 κουταλιές βούτυρο τα[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΉρθε η ώρα να παρουσιάσουμε επιτέλους τη γαλοπούλα που φτιάχνουμε κάθε Χριστούγεννα σπίτι μας! Φυσικά με μία μέρα καθυστέρηση, καθώς χτες ήμαστε πολύ[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr6 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες ελαιόλαδο λίγο θυμάρι αλάτι πιπέρι μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κυδωνάτες 3/4 φλιτζ. τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία φανταστική συνταγή της για ένα μαγευτικό γουρουνόπουλο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 1 ώρα Ψήσιμο 4,5 ώρες περίπου ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΨητό αρνάκι γεμιστό με αυγά και τυρί Υλικά 1 αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος περίπου 8 κιλά χωρίς τα εντόσθια μόνο με το συκώτι 500 γρ. φέτα ή κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μεγάλωσε στην Πάρο. Στο νησιώτικο εορταστικό τραπέζι πρωταγωνιστούσε το γεμιστό κουνέλι, το πατούδο: η καλή σχέση με τις παιδικές της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 8 άτομα 4 κυδώνια 200 γρ. κιμάς χοιρινός ή μοσχαρίσιος 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. Μαυροδάφνη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια μία ακόμη φορά... κουνελάκι!!! Υλικά 1,2 κ. κουνέλι 2 κ. πατάτες χυμός δύο λεμονιών 4 κ. σούπας μουστάρδα 3 κλωνάρια δεντρολίβανο ρίγανη λάδι [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΈνα εντυπωσιακό πιάτο, το χοιρινό κρέας διατηρεί όλη του τη γεύση και συνδυάζεται με ξερά φρούτα Απαιτούμενος χρόνος: 165 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr