Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Κρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grin English soon Δεν μπορώ να πω οτι είμαι δύσκολη στο φαγητό...Κι αυτό δυστυχώς φαίνετ αι στις πολλές -μα πάρα πολλές όμως- (γκουχ γ κουχ) καμπύλες μου...Και η[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚρέπες με ……ότι να τις γεμίσεις είναι φανταστικές, αλμυρές ή γλυκιές! Όταν βρούμε χρόνο κάνουμε αρκετές, τις καταψύχουμε και σε ελάχιστο χρόνο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ crostata είναι ένα πολύ δημοφιλές επιδόρπιο από την Ιταλία. Παραδοσιακά μία crostata αποτελείται από τρία μέρη: μία αφράτη και μπισκοτένια ζύμη βουτύρου σαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 12/05/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Πίτες, Συνταγές Μανιταρόπιτα με μυρωδικά και τυριά χωρίς φύλλο Μια συνταγή για μια υπέροχη[...]
Πηγή: sintayes.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι στη Λαμία, έβλεπε τη γιαγιά του να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜάθε πώς να...φτιάξεις ΓΛΥΚΟ ΤΡΑΧΑΝΑ Αφού λοιπόν απλώσαμε τον ξινό τραχανά ...ήρθε η στιγμή να ικανοποιήσουμε και τους φαν του γλυκού. Πριν ξεκινήσουμε να[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜια πρόταση για όσους λατρεύουν τη γλύκα των κρεμμυδιών αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν το κρέας (οπότε η γαλλική κρεμμυδόταρτα (pissaladière) τους φαίνεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΆλλα σχέδια είχα για σήμερα, αλλά άνευ πισίου, σκαλίζω παλιότερες συνταγές που είχα στο συρτάρι και θα έβαζα κάποια στιγμή. Η συνταγή, η περιγραφή και οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌταν ο καλός μου εξέφρασε την επιθυμία του να φτιάξουμε φούρνο με ξύλα στο χωριό, στην αρχή τα έχασα. Λατρεύω το χωριουδάκι μου, αλλά πώς να το κάνουμε??[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τα λαζάνια με κιμά είναι το εναλλακτικό παστίτσιο. Ένα αγαπημένο ιταλικό πιάτο που πλέον το τρώμε αρκετά συχνά και στην Ελλάδα. Υλικά: Για[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τα παπουτσάκια είναι ένα καλοκαιρινό φαγητό εύγευστο, χορταστικό και καθόλου δύσκολο. Γι' αυτό όσο υπάρχουν καλοκαιρινές μελιτζάνες ακόμη[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500γραμ κιμά μοσχαρίσιο 3 καρότα τριμμένα 4 πράσα κομένα σε ροδέλες 3 κρεμμύδια 1\2 φλυτζάνι σιμιγδάλι χονδρό 3 ντομάτες ώριμες τριμμένες 1 ματσάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜπελαλίδικο, κλασικό μα πολύ νόστιμο φαγητό σας έχω σήμερα. Κλασικό Κυριακάτικο φαγητό της μαμάς: Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ! Πάμε; Κανελόνια με κιμά και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grPACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr