Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Δεν νομίζω ότι η κατηγορία των πουλερικών εκπροσωπείται αρκούντως σε αυτό εδώ το blog διότι η αλήθεια είναι πως το κρέας τους το τιμάμε πολύ. Κοτόπουλο τρώμε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΈλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά : 1 παπάκι περίπου 2-2,5 κιλά 2 κουταλάκια αλάτι 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 φλιτζ. βραστό νερό (1/2 λίτρο) 2 κουταλιές μέλι Για την πικάντικη σος πάπιας:[...]
Πηγή: yumyum.grΗ συχνότητα και μόνο με την οποία καταναλώνουμε τη χήνα στη χώρα μας την καθιστά ένα σπάνιο και ιδιαίτερα γιορτινό πουλερικό. Αφιερώστε της το χρόνο και τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami....ήταν το φαγητό που έπαιξε τις τελευταίες μέρες τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μου. Όλα άρχισαν την προηγούμενη Τρίτη στο γραφείο όταν μετά από πολύ[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαι επιμέρους έχουμε: Υλικά: 1 κιλό φιλέτο πάπια (γιατί... δε γίνεται αλλιώς!) αλάτι, πιπέρι για τη σάλτσα: 200 γραμμάρια μέλι 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekcook.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΟνομάζεται και στιφάδο με άσπρα φασόλια και διάφορα κρέατα . Λίγη ιστορία. Το πιάτο αυτό συνηθίζεται πολύ στην ΝΔ Γαλλία, είναι το πιάτο των αγροτών όπου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣυστατικά 2 φλυτζάνια κομμένη φρυγανιά, φρέσκος μαϊντανός Προθέρμανση στο φούρνο στο 250. Ξεφλουδίστε τα λουκάνικα και κόψτε τα σε μεγάλες μπουκιές, κόψτε και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕίναι μια γλυκιά εύκολη πίτα που την έφαγα στο Πάπιγκο και ξετρελάθηκα! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 κεσεδάκι (γιαουρτιού)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 στήθη πάπιας (Περίπου 300 γρ.) 2 κουτ. βούτυρο αλάτι, πιπέρι 1 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη 2 κουτ. σούπας κρασόξιδο 250 g Ξινά βύσσινα σε[...]
Πηγή: greekcook.grΟ φετινός ολλανδικός χειμώνας ήταν πολύ ήπιος. Δεν είδαμε ούτε μια νιφάδα χιονιού, οι βροχές ήταν ελάχιστες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και γενικά δεν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr