Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Περάσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑναρτήθηκε στις 09/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά σνίτσελ με προσούτο, ντομάτα και τυρί τσένταρ Γρήγορα και πεντανόστιμα σνίτσελ με[...]
Πηγή: sintayes.gr600 γρ. Μοσχαρίσιο φιλέτο 400 γρ. μανιτάρια Πόρτομπελο 6 φέτες προσούτο 50 γρ. μουστάρδα 200 γρ. σφολιάτα 2 κρόκοι αυγών 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓεύμα που ετοίμασα για παρέα (πολύ) παλιών και (λέμε τώρα) εκλεκτών φίλων που η διατροφικές τους συνήθειες αρχίζουν και τελειώνουν στις μπανάνες και τις[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΥλικά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο σε ρολό: 2 κιλά ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λεμόνια: 2, ο χυμός τους δεντρολίβανο: 2-3 κλαδάκια σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΜ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ σχέση μου με τ' αβγά ήταν πάντα ταραχώδης. Είναι κάτι σαν σχέση αγάπης-μίσους, η οποία κρατάει πολλά χρόνια. Είχαμε τις καλές μας στιγμές (τα τηγανητά αβγά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 500 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1/2 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια δεντρολίβανο 1 κομμάτι από προσούτο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι 3 –4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 4 χοιρινά σνίτσελ 8 φέτες καπνιστό τυρί Μετσόβου 8 φέτες προσούτο 4 αυγά χτυπημένα 500 γρ. φρυγανιά τριμμένη 150 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4-5) : 350 γρ. μακαρονάκι ή βίδες 500 γρ. χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 6 λεπτές φέτες προσούτο 1 μικρή χούφτα από φρέσκα φύλλα βασιλικού 1 κουταλιά[...]
Πηγή: yumyum.grΣτο τέλος μόνο, όταν πια είχαμε καθαρίσει τα πιάτα μας και δεν είχε μείνει ίχνος φαγητού στο ταψί ή στη κατσαρόλα για να “μας φέρει η μαμά ακόμη λίγο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 1/2 μπριζολάκι αγριογούρουνου (παϊδάκια, αλλά όχι ξεχωρισμένα) 1 κιλό μπούτι αγριογούρουνου 2 κυδώνια Μερικές φέτες ισπανικού προσούτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 6 μοσχαρίσια σνίτσελ περίπου 100 γρ. το καθένα 12 λεπτές φέτες προσούτο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 80 γρ. αντσούγιες κονσέρβα σε λάδι 2 κουταλιές αλεύρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο Wellington με γαλοπούλα είναι ένα εκπληκτικό και ξεχωριστό πιάτο για τις γιορτές και θέλει πολύ λιγότερο χρόνο από ολόκληρη τη γαλοπούλα. Αν θέλετε λοιπόν[...]
Πηγή: alwayshungry.grSOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr