ρολο κιμα καλλιδης | σαλατα με ζυμαρικα και τονο | σνιτσελ μοσχαρισιο πανε αργυρω | κορμος καταψυξης παρλιαρος | παγωτο παρλιαρος παρφε | μυδια κατεψυγμενα χωρις κελυφος | κοκορετσι στη λαδοκολλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 98 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τσιμπολογήματα

Μ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Κιμαδό-τάρτα, για να ξεμπερδεύουμε ...

Και όταν δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις έτσι στα γρήγορα…που ξεσπάς; Και το κυριότερο, πως ξεμπερδεύεις με τους «δύσκολους» της παρέας; Μια είναι[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Top Ten

για τον τρίτο χρόνο του Captain Cook!!! 10. Αρνάκι με Πατάτες στον φούρνο 9. Ανάποδο Κέικ Ανανά 8. Donut σε μορφή cupcake 7. Ζαμπονοπιτάκια σε ξυλάκι 6.[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Ας γνωρίσουμε και  ας αγαπήσουμε τις μπάμιες

Η μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Τόνος και μια φρέσκια, πικάντικη, πράσινη σάλτσα

Η τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι της Καθαράς[...]

Καλή σας μέρα, φίλες και φίλοι! Αύριο, είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Κυριακή της Τυροφάγου. Σύμφωνα με την παράδοση απέχουμε πλέον από τα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Paella valenciana, από το εστιατόριο Mayor

Andar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κεφαλονίτικη έμπνευση

Όταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Φαγητό στα Ξύγκια και πολύτιμα δώρα από μακριά!

Τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται. Και επειδή δεν λέω κάτι αν δεν το πιστεύω, όπως επίσης υποστηρίζω κάτι αν το θαυμάζω, δεν μπορώ να μην σας δείξω τι[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr

Πριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]

Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr
Το καλύτερο σαγανάκι!

Πανδαισία γεύσεων με απλά υλικά..."Παντρεύουμε" τις γαριδούλες, με λουκανικάκι και προσθέτουμε πιπεριές και κρασί. Η φετούλα δεν θα μπορούσε να λείψει και η[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μεταξά Σάλτσα!

Ειναι μια καταπληκτικη σαλτσα που ταιριαζει πολυ σε κρεας ή γαριδες για τον φουρνο και ζυμαρικα. Τι χρειαζόμαστε: 2 πορτοκαλι πιπεριες μεγαλες 2 πρασινες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κατσικάκι γεμιστό με μους μανιταριών και[...]

300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια 1/2 λίτρο ζωμό σκούρο από τα κόκκαλα 50 ml κρέμα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μπιφτέκια θαλασσινών συνταγή από rena xios

800 γρ ανάμεικτα θαλασσινά (όπως καλαμάρι,γαρίδα,μύδια,καβουροψυχα) 3 φρεσκα κρεμμυδάκια Λίγο άνηθο ψιλοκομμενο Ελαιόλαδο Αλατι Πιπερι Βρώμη ή αλεύρι Οδηγίες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
κεφτέδες σουρβάν: η κουζίνα της Θράκης alla[...]

‘Ο Κλήδονας και το αμίλητο νερό’ στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πιάτο, του οποίου το -περίεργο, άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή[...]

Πηγή: pandespani.com
κοκκινιστό με μακαρόνια πλεξούδες [beef with[...]

photo by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]

Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.gr
Μη σνομπάρετε τα λαχανάκια

Το τριμμένο λάχανο "ζυμωμένο" με λεμόνι και λίγο αλάτι και στιμένο, για να μαραθεί, είναι η πιο αγαπημένη μου χειμωνιάτικη σαλάτα. Σχεδόν πάντα την[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy