ευκολη ζυμη κουρου | γαριδοσαλατα με μαγιονεζα αργυρω | σαλατα χόρτα παντζαρι | πως να μαγειρεψω κοκκινοψαρο | βρωμης μπισκοτα | μηλοπιτα νηστισιμη με πορτοκαλι | σουφλε αλλαντικων αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 78 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Θα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]

Πηγή: executivecook.blogspot.gr
Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Νοτιοαφρικανικά λουκάνικα, «Boerewors» (Ν.[...]

Υλικά 2 κιλά βοδινό κρέας, κιλότο, σε κύβους 1 κιλό χοιρινό κρέας Χοιρινό λίπος, κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια (προαιρετικό) 1 τριμμένο μοσχοκάρυδο 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Πληροφορίες για το μοσχαρίσιο κρέας...

Καλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε[...]

Μπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Μοσχαράκι με χυλοπιτάκι στην κατσαρόλα

Το μοσχαράκι γίνεται νόστιμο με χυλοπιτάκι στον φούρνο, ως γνωστόν. Αλλά και στην κατσαρόλα γίνεται λουκούμι. Και δεν χρειάζεται να λερώνουμε και πολλά σκεύη,[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Το σημερινό πιάτο είναι άλλη μια απόδειξη του πως μπορούμε να έχουμε με ελάχιστο κόπο, ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό με τα πιο απλά υλικά. Η μόνη "ταλαιπωρία"[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Μοσχάρι με γίγαντες

Το πάντρεμα κρέατος και όσπριου φτιάχνει ένα εκπληκτικό φαγητό.... δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Καλή επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό μοσχάρι σε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μοσχάρι μπρεζέ, με μαυροδάφνη και αποξηραμένα[...]

2 κιλά χτένι από τη σπάλα (ποντίκι στρογγυλό ή κιλότο) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 1/2 πράσο 4[...]

Πηγή: argiro.gr
Βοδινό γιουβέτσι παραδοσιακό

Βοδινό γιουβέτσι παραδοσιακό   Υλικά 1½ κιλό βοδινό κιλότο (άκρο) 1 κρεμμύδι 2 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 γαρίφαλα 1 δαφνόφυλλο 1 κρασοπότηρο μαυροδάφνη λίγος[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Λαγωτό - Μοσχαράκι κοκκινιστό

1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 5-6 σκ. σκόρδο καθαρισμένο σε σκελίδες 500 γρ. χυμό ντομάτας από φρέκες ντομάτες μια πρέζα[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κρεατόπιτες

Κρεατόπιτες   !ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ. βούτυρο μαλακό 8 κ.σ. κρύο νερό ½ κ.γ. αλάτι !ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 κλωναράκια σέλινου[...]

Πηγή: greekouzina.gr
ΒΟΔΙΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ

Για 8 άτομα ΥΛΙΚΑ: 1 ½ κιλό βοδινό κρέας ( ουρά ή κιλότο ) 2 κουταλιές βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωναράκι[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr
Τέλεια, αφράτα μπιφτεκάκια κάθε φορά

Με τη δουλειά, τις γιορτές και τα ταξίδια μπήκε το 2017 και δεν σας έχω ακόμη δώσει νέα συνταγή! Τι να σας πω. Δεν μαγείρεψα και πάρα πολύ αυτόν τον καιρό και[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Μοσχαράκι με μελιτζάνες στο φούρνο

Αφού πήρα ιδέες από Αγγελική, Μαργαρίτα, Λία, Λίτσα (συγνώμη αν ξεχνάω και καμία) τελικά έκανα πάλι το δικό μου και κατέληξα στο φούρνο ως συνήθως. Πρέπει να[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κιμάς - είδη - τρόποι μαγειρέματος

Κιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Αρνί - Κατσίκι - σε ποιά κομμάτια κόβονται -[...]

Όταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κοκκινιστό μοσχάρι με μελιτζάνες, πουρέ πατάτας[...]

ΥΛΙΚΑ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι σε μπουκιές αλατισμένο και αλευρωμένο με 2 - 3 κ.σούπας αλεύρι 2 μεσαία κρεμμύδια[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy