ευκολη σοκολατοπιτα | μπιφτεκια γαλοπουλας δρισκας | καπ κεικ παρλιαρος | τούρτες λευκές | λαζανια με σπανακι και κοτοπουλο | βασιλοπιτα Βεφας | τυροπιτακια τριγωνα | ζαμπονοτυροπιτα συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 94 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


6 συνταγές για την πρωτοχρονιά

φιλέτο ελάφι γουέλινγκτον ή ελάφι σπάλα μπρεζέ με κόκκινο κρασί και σοκολάτα χοιρινό γεμιστό με σύκα και σάλτσα πορτοκαλιού κατσικάκι ξεκοκκαλισμένο στο[...]

Πηγή: pandespani.com
καρποί της αργολικής γης - δοκιμές &[...]

Οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]

Πηγή: pandespani.com
κέικ με παντζάρι: pink is the new black

Pink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]

Πηγή: pandespani.com
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
μαριναρισμένα τσικνο-παϊδάκια με πατάτες σε[...]

Mου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
μαριναρισμένα τσικνο-παϊδάκια με πατάτες σε[...]

Mου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]

Πηγή: pandespani.com
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
vegan αρωματική κατσαρόλα

Mε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]

Πηγή: pandespani.com
xήνα με γέμιση λουκάνικο & σύκα με πατάτες[...]

Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]

Πηγή: pandespani.com
γίγαντες φούρνου με λουκάνικο και γκρέιπφρουτ:[...]

H ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]

Πηγή: pandespani.com
αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι[...]

αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]

Πηγή: pandespani.com
νουά με μανιτάρια: η επιστροφή του καλού[...]

αφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]

Πηγή: pandespani.com
γουρουνόπουλο γάλακτος ψητό με τραγανή πέτσα

Το γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις  μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]

Πηγή: pandespani.com
φιλέτο χοιρινό με σάλτσα κολοκυθιών και[...]

Zεστή βραδιά και άκρως φιλικό dinner στο σπίτι. Αντί για υπερβολικού στομαχικού βάρους σάλτσες και στούμπωμα σε ένα πλήρες μενού που θα κατέληγε στο γνωστό[...]

Πηγή: pandespani.com
ψαρονέφρι σε σφολιάτα με μανιτάρια, τσίκορε και[...]

Προετοιμασία: Η σφολιάτα διατηρείται στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη. Το μείγμα μανιταριών μπορεί να φτιαχτεί δυό μέρες πριν. Η κρέμα των τσίκορε/πορτσίνι[...]

Πηγή: pandespani.com
σνίτσελ βιενουά: 10+1 απλά μυστικά για τέλειο[...]

Το σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]

Πηγή: pandespani.com
κατσικάκι σε κρούστα αρωματικών

Με ολόκληρο το μπούτι από το κατσικάκι αραχτό στον πάγκο της κουζίνας να αλληλοκοιταζόμαστε καχύποπτα για τις εκατέρωθεν προθέσεις, το μαγειρικό δίλημμα[...]

Πηγή: pandespani.com
ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα: οδηγός για τέλειο[...]

Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy