Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 946 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο φρικασέ είναι ένα γνωστό παραδοσιακό φαγητό με κρέας και χορταρικά. Το κρέας συνήθως είναι κατσικάκι ή αρνάκι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα χόρτα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚρέας φιλέτο μαγειρευτό σε σκεύος με τραγανή κρούστα από Γαλλία. Υλικά 1 ½ κιλό φιλέτο κρέας μοσχαριού σε κομμάτια κυβάκια, ή άλλο μέρος μοσχαριού, 2[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣτο παρελθόν η φίλη μας η Αγγελική Λ., σ’ όλες τις μαγειρικές μας ......... συζητήσεις ανέφερε την περίφημη λουκανικόπιτα της αδελφής της. Κάποια στιγμή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1,200 γρ. χοιρινό μπούτι σε μικρά κομμάτια 1 ποτηράκι λευκό κρασί αλάτι 1/4 κ.γ. πιπέρι 1/4 κ.γ. κόκκινο πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο λεμόνια πίτες Οδηγίες 30-40[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣυνήθως η συκωταριά τηγανίζεται αλευρωμένη για να αποκτήσει τραγανή, ρόδινη κρούστα και σβήνεται με ελάχιστο χυμό λεμονιού ή κρασί. Εδώ φτιάχνουμε την πολίτικη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΝόστιμο το φαγάκι που σας προτείνουμε σήμερα. Πλούσιο και χορταστικό στην γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Χωρίς μεγάλο κόστος, έχουμε ένα πιάτο που τα συνδυάζει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Εκτέλεσης: 50 λεπτά Υλικά για 6 μεγάλες πίτες: 700 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 300 γάλα εβαπορέ 150 νερό χλιαρό 1 φακελάκι μαγιά 1 κ. γλ ζάχαρη[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 100γρ Κιμά Σόγιας FYTRO 120γρ ψιλοκομμένο Πράσο 70γρ Καρότο (ψιλοκομμένο) 100γρ Κρεμμύδι 100γρ Μανιτάρια φρέσκα 1 κ.σ. Μουστάρδα χυμό από ½ Λεμόνι 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία συνταγή από τα χεράκια του Βαγγέλη... Και λίγα λόγια για την παραδοσιακή αυτή συνταγή : Στην περιοχή της Καρυστίας, η οποία τυχαίνει να είναι ξακουστή[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΑγαπημένη συνταγή με κυνήγι ή με μοσχάρι η χοιρινό, Το πράσο μας αρέσει ιδιαίτερα... έχει γλύκα όπου μπαίνει δίνει θαυμάσια γεύση...όπως σε πίτες αλλά και με[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ Ινδία είναι μια χώρα της οποία θέλω διακαώς να επισκεφτώ! Οι λόγοι είναι αρκετοί, αλλά ένας από αυτούς είναι σίγουρα και η κουζίνα της, στην οποία έχω μεγάλη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή Χρονιά! Χαρούμενο το 2016! Αυτή την πίτα την κάνω χρόνια με την γαλοπούλα που πάντα περισσεύει τα Χριστούγεννα. Την κάνω τη δεύτερη μέρα αλλιώς την βάζω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΌταν γίνονταν οι κολοκύθες, η γιαγιά μου, εκτός από γλυκό και πίτες, συνήθιζε να τις μαγειρεύει και με αρνί, κατσίκι ή χοιρινό. Είναι στ᾿ αλήθεια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕπειδή πολλά κρεατικά και θερμίδες καταναλώθηκαν κατά την περίοδο των γιορτών θα σας γράψω μια συνταγή απλή και ίσως και λίγάκι διαφορετική, έτσι για να μην[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com