κεικ νηστισιμο | γαλατοπιτα | μακαρονοσαλατα | μπραουνις | τυροπιτακια | μπάρες δημητριακών | σουπιες κρασατες | ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ | μανιτάρια πλευρώτους συνταγές | κοτομπουκίες | τσιζκεικ | ζαμπονοτυροπιτα με σφολιατα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 40 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Σπετζατίνο: μοσχαρίσια τηγανιά από τους γείτονες

Σπετζατίνο (spezzatino), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει «κομμένο σε κομματάκια»,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αφιέρωμα GR80’s: vol-au-vents (βολοβάν) με[...]

Τα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
oσομπούκο αλά Cipriani: Ιταλική φιέστα γκράντε![...]

oσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχαράκι κοκκινιστό: πολύ ωραίο για αυτονόητο[...]

Διάλειμμα στην απουσία και νάμαι. Κι όχι, δεν έκανα γευστική απεργία αυτές τις μέρες ούτε είχα καθημερινές γενικές συνελεύσεις παρέα με τους ρυθμιστές των[...]

Πηγή: pandespani.com
χαμ face/off: τα δύο πρόσωπα του ζαμπόν στο[...]

Eίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]

Πηγή: pandespani.com
Το τέλειο χοιρινό κότσι & το μυστικό της[...]

Το χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως[...]

Πηγή: caruso.gr
Η τεχνική για τέλειο σπιτικό Ιταλικό Ριζότο σε[...]

Το ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]

Πηγή: caruso.gr
ΣΠΕΤΖΑΤΊΝΟ (ΤΗΓΑΝΙΑ)  //  LO SPEZZATINO

ΣΠΕΤΖΑΤΊΝΟ (ΤΗΓΑΝΙΑ) Σπετζατίνο ( spezzatino ), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι, από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει "κομμένο σε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πατατοσαλάτα ζεστή!

Μία φανταστική πατατοσαλάτα, τρώγεται ζεστή σαν σαλάτα, σαν γαρνιτούρα, σε κρέατα, σκέτη με τυράκι φέτα, όπως το γιαχνί πατάτας! Υλικά που θα χρειαστούμε: 1,5[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
Ζωμός κρέατος από κόκαλα

1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζωμός κρέατος από κόκαλα

Ζωμός κρέατος Συνταγή : Ευη Βουτσινά Μερίδες : για 3 λίτρα ζωμό Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 6 ώρες. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 μοσχαρίσιο κότσι,[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Ζελατίνη... όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε!

Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Κυδώνι πελτές

Κυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Πορτοκαλοζελέ,Πορτοκάλ πελτεξί( Μονεμβασιά)

Πορτοκάλι, το φρούτο που φυτρώνει παντού στη Μεσόγειο και συνάμα αγαπήθηκε ιδιαιτέρως. Φτιάξτε με αυτό ότι μπορείτε, μαρμελάδες, γλυκά, αλλά και μαγειρέψτε το[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Ζουμερό μοσχαράκι κατσαρόλας με πάπρικα και[...]

Με την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Μπριζόλες αγριογούρουνου με πιπεράτη σάλτσα

υλικά 1500 γρ. μπριζόλες αγριογούρουνου πάχους 3 εκ. γιά τη μαρινάδα: 250ml ελαιόλαδο 2 λεμόνια, το χυμό 1 καρότο σε φετάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Υλικά (6) : 2 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν 450 γρ. ψαρονέφρι χωρίς πέτσες και λίπη 1,5 φλ. μαρούλι σχισμένο ½ φλ. ανάμικτα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (όπως[...]

Πηγή: yumyum.gr
Ψαρονέφρι με σάλτσα τυριού-μουστάρδας

Υλικά 1 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε κομματάκια 1/2 φλιτζ. τσένταρ τριμμένο 1/2 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη 1/2 φλιτζ. ροκφορ (προαιρετικά) 4 κ.σ. μουστάρδα 2[...]

Πηγή: mommy-yammy.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ♦♦ SPALLA DI[...]

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το κοκκινιστό της κυρα Μαρίας συνταγή από[...]

1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο κομμάτι για κατσαρόλα) 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ζωμοί, οι βασικοί όροι και οι διαφορές τους -[...]

ζωμοί: οι κατηγορίες, οι βασικοί όροι και οι διαφορές – κάνοντας στοκ ζωμό με κόκαλα Στην ιστορία και στην διαχρονική αξία του κεφαλαίου ζωμοί αναφερθήκαμε[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy