κεικ με μελι αργυρω | φαβα ακης πετρετζικης | γυρος σπιτικος | συνταγη για μια κασεροπιτα | κορμος με φραουλες παρλιαρος | ντιπ για ψητα στα καρβουνα | μελιτζανες με μπεικον στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 202 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κοκκινιστοί λαχανοντολμάδες

Υπέροχοι λαχανοντολμάδες... Αν δοκιμάσετε θα θέλετε να τρώτε συνέχεια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φύλλα απο λάχανο τουρσί (τα φύλλα να είναι λεπτά) 1/2 κιλο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

ΥΛΙΚΑ 1 γαλοπούλα περίπου 4 - 5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτoκαλιού 1/2 ελαιολαδο Για τη γέμιση 1/2 κούπα ρύζι για πιλάφι 1/4 κιλού κιμά[...]

Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr
Μπιφτέκια σχάρας γεμιστά (αλα φουντουκίτσα)

Ένα πιάτο έκπληξη που κανείς δεν θα υποπτεύεται τι κρύβουν μέσα τα μπιφτέκια! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. κιμά (350 γρ.μοσχαρίσιο και 350 χοιρινό) 1 αυγό 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κεφαλλονίτικη Κρεατόπιτα με φύλλο ανοιγμένο στο[...]

Η φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Κριθαράκι με κιμά στην κατσαρόλα

φωτογραφίες από το μέλος : Mary Υλικά (για 4 άτομα) 600 γραμμ. Κιμά μισό χοιρινό, μισό μοσχάρι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 500 γραμμ. Κριθαράκι χοντρό 1[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Χριστουγεννιάτικη γεμιστή γαλοπούλα

Υλικά: 1 γαλοπούλα (6 κιλά) 100 γραμ. κιμά (3 ζώα χοιρινό, μοσχαρίσιο, αρνίσιο) 1-2 κουταλιές ελφίνο για σωτάρισμα 1 κρεμμύδι μεγάλο (για[...]

Πηγή: greekcook.gr
Ποντιακοί σαρμάδες με μαύρα λάχανα

Πεντανόστιμο, παραδοσιακό ποντιακό φαγητό, που δε λείπει ποτέ από το χριστουγεννιάτικο (και όχι μόνο) τραπέζι των Ποντίων. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι δύσκολο.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κι άλλη γέμιση γαλοπούλας...

Τη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σουγάνια

 Ετσι λέγονται οι κρεμμυδοντολμάδες της Μυτιλήνης. Αυτή τη συνταγή την είχα δει από την αγαπημένη εκπομπή "Μπουκιά και συγχώριο" του Η. Μαμαλάκη για[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy