Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Σαλάτα... με λουκάνικα! Μια εναλλακτική άποψη του όρου σαλάτα! Η σημερινή συνταγή δεν είναι μια από αυτές που τις μαγειρεύεις και μετά λες πως γίνεται να[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΑριστερά βλέπετε το σιρόπι και δεξιά την έτοιμη σουμάδα Υλικά: 200 γρ. καθαρισμένα ωμά αμύγδαλα 50 γρ. πικραμύγδαλα ή μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου 750 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 συκωταριά αρνίσια (περίπου 1,5 κιλά) 1 κιλό σπανάκι (ή διάφορα χόρτα της επιλογής μας: σπανάκι,λάπαθα,σέσκουλα..) 7 με 8 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα θα μάθουμε πως γίνεται ο ξινόχοντρος. Ο ξινόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξινισμένου γάλακτος και του σιταριού. Η καλύτερη εποχή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαρά τις ξενόφερτες επιρροές που έχουν δεχτεί τα διατροφικά μας πρότυπα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την ελληνική κουζίνα χωρίς ελαιόλαδο. O φυσικός[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ Νοέμβριος μας κτύπησε την πόρτα μαζί με τα πρώτα κρύα. Η αντίδραση μας; «Ανοίξαμε» και υποδεχθήκαμε τον νέο μήνα με ένα πιάτο παραδοσιακού ξινού[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα pesto με άρωμα Κρήτης! Όταν βιάζεσαι, δεν έχεις χρόνο ούτε διάθεση για πολλά μαγειρέματα , θέλεις κάτι ελαφρύ και νόστιμο, σχεδόν πάντα περνά από το μυαλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολύ χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά σας μετά από μια μικρή αποχή, που ήταν όμως αρκετή για να φορτώσω τις μπαταρίες μου. Κι επειδή κάθε καλοκαίρι προσωπικά[...]
Πηγή: bostanistas.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΚοφτά μακαρόνια με κεφτεδάκια και κόκκινη σάλτσα μαζί στην κατσαρόλα. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνια (κοφτά κατά προτίμηση) 500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr