Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Αντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com500γρ. πένες 5 λίτρα νερό ή ζωμό κότας 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 100γρ. σαλάμι αέρος Θάσου λεπτές φέτες 250 γρ. φέτα κατσικίσια τριμμένη 1 ποτήρι γάλα ¼[...]
Πηγή: cooklos.grBy stiakaki_eva Τώρα που ο καιρός ψυχραίνει και όσο να πεις το Φθινόπωρο είναι πια εδώ, περνάμε από τα κρύα στα ζεστά. Ένα ζεστό ρόφημα το ζητάμε, το έχουμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grκολοκύθα συνταγές – halloween Με εξαίρεση τον τρόμο της ανασφάλειας που η αραχνιασμένη όραση της πολιτικής υφαίνει πλέκοντας παρανοϊκούς ιστούς γύρω απ’ τους[...]
Πηγή: pandespani.com500γρ. πένες 5 λίτρα νερό ή ζωμό κότας 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 100γρ. σαλάμι αέρος Θάσου λεπτές φέτες 250 γρ. φέτα κατσικίσια τριμμένη 1 ποτήρι γάλα ¼[...]
Πηγή: cooklos.grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.com