Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά, που αρέσει πάρα πολύ στα παιδιά, αλλά είναι και ένα εξαιρετικό πιάτο, για να στολίσει το γιορτινό μας, τραπέζι. Φτιάξτε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια συνταγή ιδανική για γιορτινό τραπέζι! Τι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. ελάφι σπάλα 10 δαμάσκηνα ξερά κομμένα σε στη μέση 1 πακέτο κουκουνάρι 1 μήλο φούτζι σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια νόστιμη συνταγή με ένα είδος κρέατος που δεν χρησιμοποιούμε συχνά στη μαγειρική μας. Κι όμως, τα δαμάσκηνα, το κρασί και τα αρωματικά το κατατάσσουν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΧρόνος Προετoιμασίας: 30-40 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 3 ώρες Υλικά: 2 - 2.5 κιλά χοιρινή σπάλα ολόκληρη 4 κυδώνια 2 μήλα 20 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 1 φλ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑκου να μαθαίνεις....'' Η Μαυροδάφνη είναι ταυτισμένη με την σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού, από τότε που, λίγο μετά τα μέσα του 19 αιώνα, ο Γουσταύος[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΣυστατικά 1κιλό μοσχάρι σε κομμάτια Λάδι 4φέτες μπέικον ψιλ/νες Αλατοπίπερο 1/4φλ.κονιάκ 1φλ.κόκκινο κρασί 2φλ.ζωμός κρέατος 1/2φλ.χυμός ντομάτας[...]
Πηγή: zannetcooks.comΔιασκευή από μακεδονίτικη συνταγή. Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 λαγός κομμένος σε μερίδες 2/3 φλιτζ. ξίδι από κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζ. Μαυροδάφνη 1 πιπεριά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΥΛΙΚΑ 1κοματι χοιρινο κρεας χωρις κοκαλο 1-1.300 κιλα περιπου 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1καροτο σε ροδελες ½ φλυτζανι λαδι 1 κλωναρι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά 1 μέτριος λαγός 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 300 γρ. μανιτάρια ολόκληρα 1 κουταλιά βούτυρο 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι Για τη μαρινάδα 1 λίτρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κουνέλι μεγάλο,κομμένο σε μερίδες 300 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 2 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 φλ. τσ. λευκό κρασί 1/2 φλ. τσ. μπράντυ ή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας ποντίκι ή ουρά) κομμένο σε μπουκιές 2 κ.σ. αλεύρι 8 κρεμμύδια στιφάδου 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΟι πιο ωραίες μπριζόλες κατσαρόλας που έχετε δοκιμάσει! Η συνταγή είναι δικής μου έμπνευσης. Οι μπριζόλες γίνονται πολύ μαλακές και μελώνουν! Φτιαξτε τις και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ συνδυασμός κρέατος με γλυκά φρούτα ίσως να ξενίζει αρκετούς. Ομως οταν το φτιάξετε θα με θυμηθείτε... Θέλουμε λοιπόν: 1 κιλό μοσχάρι - εγώ χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr