Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Προοίμιο Η πρώτη μου εμπειρία με γίδα βραστή ήταν.... οπτική. Πηγαίναμε με τους γονείς μου στην Τρίπολη, και θυμάμαι μία πινακίδα προς το τέλος του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΆγγελος: καλά νέα, προστασία από ανώτερες δυνάμεις. Λευκή μαγεία. Άγκυρα: αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΌσο μεγαλώνει η μπεμπα ψάχνομαι περισσότερο για την διατροφή της. Διαβάζω πολύ για οτιδήποτε και σκέφτηκα να τα γράφω και στο blog μου για να τα κρατάω αρχείο.[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΥλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΆγγελος: καλά νέα, προστασία από ανώτερες δυνάμεις. Λευκή μαγεία. Άγκυρα: αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο περγαμόντο δεν έχει σαφή καταγωγή και οι περισσότεροι ειδικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μετάλλαξη άλλων εσπεριδοειδών. Βάσει γενετικών αναλύσεων[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΓενικά : Το κυδώνι είναι ο καρπός του είδους Κυδωνέα . Η καταγωγή του είναι από τη νοτιοδυτική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου, η κυδωνιά, όμως, αυτοφύεται[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓΑΡΥΦΑΛΛΑ Η΄ΜΟΣΧΟΚΑΡΦΙΑ Τα γαρυφαλλα (μοσχοκαρφια) ειναι ενα πολυ δημοφιλες μπαχαρικο. Προεχονται απο ενα δεντρο της οικογενειας Myrtaceae , που φερει το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΣΑΤΝΕΫ ΜΕ ΜΗΛΑ Το chutney (το ονομα του προερχεται απο το ινδικο ρημα cātnā που σημαινει γλειφω), ειναι μια πικαντικη σαλτσα, με βαση τα φρουτα και με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr