Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
2 κοιλιές αρνιού (πατσάς ) Εντεράκια αρνιού 1 κεφαλάκι 1 μπόλια 2 αυγά Αλάτι Λεμόνια Χυμό ενός λεμονιού 4,5 φύλλα σέλινου Πλένετε τον πατσά καλά , τον γυρίζετε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΔιαφορετική από τις συνηθισμένες, αλλά υπέροχη σε γεύση και μυρωδάτη αυτή η μαγειρίτσα ,με το ελαφρύ κρεμώδες ζουμάκι της. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr*Τις τελευταίες μέρες ξεπατώθηκα δια τας πολλάς εξορμήσεις εις τας εξοχάς. Εκεί βαρέθηκα τα γυροπιτόνια και τα τζανγκφουντάδια. Η ομορφάδα της φύσης μου[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr(όπως το μαγείρεψα για το δείπνο της παραμονής πρωτοχρονιάς) Υλικά 1 κουνελάκι ½ φλυτζάνα ελαιόλαδο αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι- ρίγανη- θυμάρι[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΠατσάς Κεφαλλονίτικος Πατσάς Κεφαλλονίτικος Ο πατσάς είναι μια εύγευστη σούπα με κρέας κυρίως από μοσχάρι ή χοίρο. Συνιστάται ως καταπραυντικό μετά από μια[...]
Πηγή: greekouzina.grYou are here: Home / παραδοσιακά / Πατσάς Κεφαλλονίτικος 19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment Πατσάς Κεφαλλονίτικος Υλικά 1 κιλό πατσά (κοιλιά) 2[...]
Πηγή: greekouzina.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.com[photo: Νεκταρία Κοκκινάκη] Τα εντόσθια είναι ο αγαπημένος μεζές όλων των Κρητικών και για το λόγο αυτό έχουμε βρει πολλούς τρόπους να τα μαγειρεύουμε. Σε[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 (2, 2 1/2 κιλά) ποδαράκια μοσχαρίσια καθαρισμένα 1 λεμόνι κομμένο στα δυο (για πλύσιμο) Λίγο χοντρό αλάτι (για πλύσιμο) 2 κουταλιές της σούπας αλάτι 5-10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧορταστική, θερμαντική, εύκολη και κυρίως εποχική σούπα. Τι χρειαζόμαστε: 1 πόδι μοσχαρίσιο τεμαχισμένο από το χασάπη μας 1 κοιλιά μοσχαρίσια 1 κρεμμύδι ξερό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κοιλιά μοσχαρίσια 1 ποδαράκι μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι μεγάλο 4 σκελίδες σκόρδο 100 γρ. Αγνό βούτυρο αγελάδος Αλάτι Πιπέρι κόκκινο καπνιστό Για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grπως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΠατσάς !!! ΄Η που θα τρελλαίνεσαι γι' αυτόν , ή .... που δεν θέλεις ούτε να τον δεις !!! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω , συνοδεία με σκορδοστούμπι !!!![...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΟμολογώ ότι είναι το αγαπημένο μου όσπριο. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν. Ευτυχώς είχα την τύχη να μεγαλώσω με τα όσπρια στην καθημερινή μου διατροφή[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας μερακλίδικος μεζές για το Πάσχα! Έχουν τον κόπο τους αλλά τον αξίζουν πέρα για πέρα. Τα γαρδουμάκια είναι από τα μερακλίδικα πιάτα της εποχής, που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Από τις πιο διάσημες Ελληνικές σούπες. Χειμωνιάτικο φαγητό της φτωχολογιάς και των ξενύχτηδων, ένα κι ένα για το στομάχι.[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ χρυσουλα κυπραιου Πατσας Υλικα 1 κιλο κοιλιά μοσχαρισια 1 ποδι μοσχαρίσιο 2 κ.σ. ξυδι Αλατι 1 κ.σ. λεμονι Νερο για το βράσιμο Εκτελεση[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr