μερεντα ντουκαν | αρνι στο φουρνο σκετο | κουλουρακια μελιου αργυρω | γλυκο ψυγειου με πτιμπερ | τουρτα παγωτο σπιτικη | ντιπ γιαουρτιου με δυοσμο | κεικ cook time | κεικ με καρυδα νηστισιμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 88 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Καραμέλα γάλακτος και άλλα

Παναγίας χτες και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας να φάμε οικογενειακώς. Η ζέστη χτες είχε χτυπήσει κόκκινο εδώ και πιστεύω ότι το ίδιο νιώσατε όλοι ανά την Ελλάδα![...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
Λαγός στιφάδο με δαμάσκηνα

Διασκευή από μακεδονίτικη συνταγή. Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 λαγός κομμένος σε μερίδες 2/3 φλιτζ. ξίδι από κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζ. Μαυροδάφνη 1 πιπεριά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χριστουγεννιάτικο μενού 2012

Ας ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Επιστροφή

Να' μαι ξανά εδώ. Επανήλθα. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου στείλατε email, για τα γλυκά σας λόγια. Το εκτιμώ πραγματικά. Σας ευχαριστώ. Και ξέρετε[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Σοφιγάδο, το ελληνικό γλυκόξινο

Υπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Tortano (Ψωμί γεμιστό με Πάρμα και Mozzarella)

Καλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Η χαζομάρα του καίσαρα (kaiserschmarrn)

Δεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Έτοιμες Σάλτσες και η Χρήση τους

 Οι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]

Πηγή: funkycook.gr
GreekFoodTv☼ Πράσα Λαδερά με Δαμάσκηνα

Δοκιμάστε μια θαυμάσια χειμωνιάτικη συνταγή της υγιεινής και τοπικής ελληνικής κουζίνας. Πάει τέλεια με την γιορτινή γαλοπούλα ή το χοιρινό. Πράσα Λαδερά με[...]

Μοσχάρι με κυδώνια και δαμάσκηνα

Σκέφτηκα να σας γράψω μια συνταγή με κυδώνια μια και τώρα είναι η εποχή τους. Έφτιαξα το γλυκό του κουταλιού και κράτησα 2 κίτρινα και ζουμερά για να τα κάνω[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Πανσέτα με πετιμέζι και κυδώνια

Το Donkey & The Carrot είναι η απόδειξη πως η κουζίνα και η μαγειρική δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Συνταγές από εσάς για εσάς, με λεπτομερή περγραφή και[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Γιουβέτσι θαλασσινών

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γαλοπούλα Γεμιστή Της Βέφας Αλεξιάδου Stuffed[...]

Υλικά 1 γαλοπούλα 4-5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο καθαρισμένο αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 6 κουταλιές βούτυρο τα[...]

Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr
κεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια - Pandespani.com

κεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια Size matters. Κι αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι τούρμπο yummy, ζουμεροί κεφτέδες μάφιν, που μπορείτε να κάνετε σε 20 λεπτά και να[...]

Πηγή: pandespani.com
Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο[...]

Το κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Κρεατόπιτα με μοσχάρι κοκκινιστό (Πετιβιέ)

Για τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy