Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Η συνταγή είναι μία παραλλαγή της αγγλικής πίτας του βοσκού η οποία μου ταιριάζει πιο καλά,και αξίζει να την δοκιμάσετε. ΥΛΙΚΑ: Για τη ζύμη της τάρτας 200 γρ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΦυσικά, στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος μας στη Νάξο, δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει συνταγή! Άλλωστε, είμαστε food blog , όχι travel blog ! Το φαγητό που[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΤο Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΆλλη μία καταπληκτική πρόταση για το οικογενειακό σας τραπέζι Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 6-8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15 λεπτά,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΌπως λέμε στην περιγραφή του blog, οι συνταγές που συμπεριλαμβάνουμε στο υλικό μας είναι κατά κανόνα ελληνικές και απλές ώστε να μπορεί ο καθένας να τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ συνταγή είναι μία παραλλαγή της αγγλικής πίτας του βοσκού η οποία μου ταιριάζει πιο καλά,και αξίζει να την δοκιμάσετε. ΥΛΙΚΑ: Για τη ζύμη της τάρτας 200 γρ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ,σπάλα ή κιλότο 2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα 1/2 κιλό ντομάτες ώριμες, τριμμένες 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 3/4 φλιτζανιού κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1.5 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο) 1 κ. κυδώνια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 ξύλα κανέλας 2 αστεροειδή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο μοσχαράκι γίνεται νόστιμο με χυλοπιτάκι στον φούρνο, ως γνωστόν. Αλλά και στην κατσαρόλα γίνεται λουκούμι. Και δεν χρειάζεται να λερώνουμε και πολλά σκεύη,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 5-6 σκ. σκόρδο καθαρισμένο σε σκελίδες 500 γρ. χυμό ντομάτας από φρέκες ντομάτες μια πρέζα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοσχαράκι κοκκινιστό, μία συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4-5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ??[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr