Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
FONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΌλη η λίστα ΕΦΕΤ με τις εταιρίες τροφίμων που δεχθηκαν πρόστιμα για κρέας αλόγου και τα υπόλοιπα πρόστιμα. Και catering φοιτητικών λεσχών στη λίστα. Σύμφωνα με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΌταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΌλη η λίστα ΕΦΕΤ με τις εταιρίες τροφίμων που δεχθηκαν πρόστιμα για κρέας αλόγου και τα υπόλοιπα πρόστιμα. Και catering φοιτητικών λεσχών στη λίστα. Σύμφωνα με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜιας που άνοιξα το κεφάλαιο “θεία Elba”, ας πω δυό λόγια ακόμη για τη χάρη της. Άλλη μία χειμωνιάτικη συνταγή μες το κατακαλόκαιρο. Δεν σας την προτείνω, παρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ "εσκουδέγια" είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό Ισπανικό πιάτο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι χρειαζόμαστε: 100 γραμμ. μοσχαρίσιο ψαχνό για κιμά ή 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΙΣ “ΔΙΝΕΙ” Ο ΕΦΕΤ: AYTEΣ ΕΙΝΑΙ οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΑΝ ΑΛΟΓΟ και ΜΟΥΛΑΡΙ! ΔΕΙΤΕ τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ που τους ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ… Τη λίστα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr