Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Όταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ "εσκουδέγια" είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό Ισπανικό πιάτο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι χρειαζόμαστε: 100 γραμμ. μοσχαρίσιο ψαχνό για κιμά ή 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιας που άνοιξα το κεφάλαιο “θεία Elba”, ας πω δυό λόγια ακόμη για τη χάρη της. Άλλη μία χειμωνιάτικη συνταγή μες το κατακαλόκαιρο. Δεν σας την προτείνω, παρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό την παιδική ηλικία, μαθαίνουμε να πλένουμε ό,τι πρόκειται να φάμε. Ωστόσο, πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μερικές φορές αυτή η συνήθεια κάνει[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΕκ πρώτης, η συνταγή 8α μπορούσε να υπάρχει σε βιβλίο του εγκληματολόγου συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά. Στην κουζίνα, για παράδειγμα, της Δόνα Τερηδόνα μαζί με[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα πιάτο «κρέας με πατάτες» ακούγεται βαρετό, όσο θρεπτικό και αν είναι. Και αυτοί που το λένε μπορεί να έχουν και δίκιο. Το σημερινό πιάτο όμως[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε πάρα πολλές συνταγές, περιέχονται στα υλικά έτοιμοι κύβοι βοδινού, κυρίως σαν ενισχυτικό γεύσης. Αν θέλουμε, αντί για έτοιμους μπορούμε να φτιάξουμε δικούς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓιουβαρλάκια σούπα Για τα γιουβαρλάκι ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 ξερό κρεμμύδι 1 ασπράδι αυγού 4 κ,σ ρύζι καρολίνα 3 κ,σ πλιγούρι Αλάτι πιπέρι Μαιδανό[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά (4-6) : 1200 γρ. κίτρινα κρεμμύδια κομμένα στη μέση και μετά σε φέτες πάχους 3 χιλ. (8 φλιτζ.) 120 γρ. ανάλατο βούτυρο 1 δαφνόφυλλο 1/2 φλιτζ. μέτρια[...]
Πηγή: yumyum.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο φαγητό που έχει συνδεθεί με τους γάμους στην Κρήτη είναι το γαμοπίλαφο . Όμως πολύ συχνά το πρώτο πιάτο στο γαμήλιο τραπέζι δεν είναι πιλάφι αλλά μακαρόνια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα 1κιλό κρέας μοσχαρίσιο 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 κουταλιές βούτυρο αλάτι – πιπέρι ντομάτα 1-2 κομμάτια ζάχαρη 1 1/2 κιλό μπιζέλια Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά : Ζουμί από βραστό μοσχάρι ή βοδινό ή από κόκαλα Ρύζι καρολίνα Βοδινό ή μοσχάρι κοκκινιστό Τα κόκαλα να είναι από πλευρά, όχι από μηρό με μεδούλι γιατί[...]
Πηγή: greekmasa.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μερίδες (μεγέθους μανταρινιού) κρέας της επιλογής μας άπαχο 2 μικρά καρότα 1/4 μιας μέτριας σελινόριζας 2-3 κλαδάκια σέλινο 1 μικρό[...]
Πηγή: dietrecipes.grΓια 4-6 άτομα 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 κουταλιές βούτυρο αλάτι – πιπέρι ντομάτα 1-2 κομμάτια ζάχαρη 1 συσκευασία λιγκουίνι[...]
Πηγή: sidagi.gr