Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
μπεφ μπουργκινιόν για ζεστές εποχές, με άσπρο κρασί και απλούστερο μαγείρεμα Το μπεφ μπουργκινιόν ανήκει στις εμβληματικές συνταγές του pandespani –τους λόγους[...]
Πηγή: pandespani.comΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία λιχουδιά στο πιάτο σας. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-5 άτομα 1 κουνέλι (2 κιλά) 1 λεμόνι 2 καρότα ½ σελινόριζα Μοσχοκάρυδο Θυμάρι φρέσκο 1 ζωμό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι) 1 φινόκιο σε λεπτές φέτες 2 πράσα σε φέτες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλη σελινόριζα καθαρισμένη και κομμένη σε[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο σε μερίδες 1 μικρό καρότο, κομμένο σε ροδέλες 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑκου να μαθαίνεις....'' Η Μαυροδάφνη είναι ταυτισμένη με την σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού, από τότε που, λίγο μετά τα μέσα του 19 αιώνα, ο Γουσταύος[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΖωμός κρέατος Συνταγή : Ευη Βουτσινά Μερίδες : για 3 λίτρα ζωμό Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 6 ώρες. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 μοσχαρίσιο κότσι,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΓίδα βραστή λιμπίστηκα βλέποντας την ανάρτηση της Ξανθής μέσω facebook. Οι Πολίτες, τουλάχιστον η οικογένειά μου δεν την έφτιαχναν. Ξετρελάθηκα όμως με την[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο φαγητό που εδώ και χρόνια φτιάχνω την επομένη των Χριστουγέννων είναι το γουρουνάκι με σέλινο. Και μάλιστα σε δυο εκδοχές αφού εγώ το προτιμώ αυγολέμονο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά για 6 άτομα: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 λάχανο μεγάλο 1 κρεμμύδι μεγάλο ¼ από μια μέτρια σελινορίζα 150 γρ φρυγανιά τριμμένη 150 ml γάλα 2 αυγά ½[...]
Πηγή: greekcook.grΡΟΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑ Ενα απλο αλλα πεντανοστιμο πιατο, που μπορειτε να παρουσιασετε στο Χριστουγεννιατικο τραπεζι. Υλικα : 1200 gr σπαλλα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr