Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
700 γρ. κιμά (ανάμεικτο μοσχάρι και χοιρινό) 1 φλ.τσ. ρύζι καρολίνα 3 κ.σ. αλεύρι 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 2 φλ.τσ. σπιτικό ζωμό βοδινού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com"> Χρόνος ετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 45 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα Κατηγορία: κυρίως πιάτα Κουζίνα: Μεξικάνικη Γίνονται: 4 μερίδες Υλικά 500[...]
Πηγή: aples.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΥλικά για 6 άτομα 1 ½ κιλό βοδινό για βραστό (ωμοπλάτη ή πλευρά), κομμένο σε μερίδες 4 πράσα, το άσπρο μέρος σε μεγάλα κομμάτια 6 μικρά καρότα 8-10 μικρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ½ κιλό βοδινό κιμά, 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 μεγάλη πράσινη γλυκιά πιπεριά, 1 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη , 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 κιλό μοσχάρι από το ποντίκι ή τη λάπα κομμένο σε μικρά κομμάτια 1/2 κιλό ρεβίθια 1 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού 1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 6 μερίδες αρνάκι γάλακτος 2 πατάτες 2 καρότα 2 πράσα 100 gr. φασολάκια φρέσκα ή αρακά 100 gr. κολοκυθάκια 100 gr. λάχανο λευκό 1 φύλλο δάφνη 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι κιλότο 50 γρ. αλεύρι αλάτι πιπέρι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. ρίγανη 50 γρ. λευκό κρασί 1 κύβο βοδινό 1 λίτρο νερό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌταν πας σε ένα ξένο μέρος και σε ξεναγούν φίλοι που ζουν εκεί, το πιθανότερο είναι να σε πάνε στα καλύτερα και πιο σουξεδιάρικα μαγαζιά του τόπου. Για καλή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]
Πηγή: caruso.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα) 2 έως 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σούπα αυτή είναι δική μου συνταγή. Θα μπορούσε να την πει κανείς και μαγικό ζωμό του ανοσοποιητικού. Συνδυάζει στοιχεία από Ιαπωνία, Ταϋλάνδη, Αίγυπτο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πιλάφι αυτό το κάνω πολλά χρόνια - είναι δικής μου έμπνευσής και το λατρεύουν όλοι στην οικογένεια! Είναι τέλειο συνοδευτικό για κάθε είδους κρέατος. Εγώ[...]
Πηγή: greekmasa.gr