Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
ΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚροστίνι με πατέ από συκωτάκια πουλιών, αρωματισμένα με φασκόμηλο Αν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου, η Τοσκάνη που[...]
Πηγή: pandespani.com2 μεγάλες φέτες σπιτικό ψωμί ή ψωμί με προζύμι 60gr γραβιέρα, τριμμένη 80gr βούτυρο Μέθοδος Εκτέλεσης Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 50gr[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠεντανόσιμα πιροσκί χωρίς να είναι καθόλου λαδερά με πολλά πολλά νόστιμα και ιδιαίτερα είδη γέμισης. Με πατάτα, με λουκανικάκια Φρανκφούρτης και τυρί ή[...]
Πηγή: magiacook.grΝόστιμο, με γεύση ρουστίκ που γίνεται στο λεπτό. Το μυστικό που κάνει το τυροπιτάρι Καρύστου, ονομαστό είναι ότι βάζουν τουλουμοτύρι από γάλα εκλεκτό. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓεύσεις του Πόντου Τα καταπληκτικά φαγητά των Ποντίων - Οι διατροφικές συνήθειες των κατοίκων του Πόντου, διαμορφώθηκαν ανάλογα με την περιοχή και τα διαθέσιμα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου η Τοσκάνη που γνώρισα θα είχε φτάσει την θλίψη (από το σύνθλιψη), εξασφαλίζοντας[...]
Πηγή: pandespani.comΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤις προηγούμενες μέρες, βρέθηκα στην Αθήνα για λίγο, μια και η αργία για την γιορτή του Πολιούχου μας, προσφερόταν για ένα γρήγορο ταξιδάκι. Το κοριτσάκι μας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπό μικρή είχα δείξει αγάπη για την κουζίνα, απλώς δεν ήμουν αρκετά ώριμη για να το καταλάβω. Όταν ήμουν ακόμη μαθήτρια του Γυμνασίου, τότε που δεν είχαμε το[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαθόλου γοητευτικό και εξωτικό όνομα για ένα πεντανόστιμο πιάτο!Παραδοσιακή συνταγή της Ρουμανίας,που τυχαία ανακάλυψα στο foodaki.gr της Ελεάννας,σε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΞέρω η λέξη τηγανητό στις μέρες μας δεν είναι και πολύ της μόδας, αλλά αν είναι να κάνεις το τέλειο club, πρέπει να ξεχάσεις τους περιορισμούς. Με κομμάτια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτο πρόσφατο τραπέζι που κάναμε σε φίλους για να καμαρώσουν το βλαστάρι μας, είπα να φτιάξω ελληνικούς (όσο το δυνατόν μεζέδες) και έτσι το μενού[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 κιλό πράσινες πιπεριές κέρατα (για να δώσουμε πικάντικη χροιά στο φαγητό, μπορούμε να προσθέσουμε καυτερές πιπεριές, όσες αντέχουμε) 1 μεγάλη μελιτζάνα[...]
Πηγή: gastronomos.grΤην Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώνεται η νηστεία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής , με την κορύφωση του Θείου δράματος και την Ανάσταση του Κυρίου μας . Σκοπός της είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr