Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Η το αγαπάς ή το μισείς αυτό το φαγάκι!!! Προσωπικά το λατρεύω και δεν το είχα μαγειρέψει ποτέ λόγω του ότι οι υπόλοιποι δεν την ...πάνε τη μελιτζάνα...ή θα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥπάρχει μία ειδική κατηγορία φαγητών που εγώ και μάλλον πολλοί ακόμα στο μυαλό μας τα έχουμε καταχωρίσει ως μαμαδίστικα. Αυτά τα μαμαδίστικα όπως τα λέμε τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΘα έχετε πάρει χαμπάρι βέβαια ότι έχω μία τάση να αναμιγνύω μπουκίτσες τρυφερών κρεατικών και να τα κάνω τηγανιά κατά βούληση κάθε φορά! Αυτή τη φορά ήταν απλά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Η σημερινή μας πρόταση είναι ένα νόστιμο και απλό φαγάκι, χωρίς πολλές φιοριτούρες! Του πάει και πουρεδάκι από δίπλα ή τηγανητές πατατούλες[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ σαξούκα μου είχε κολλήσει από παλιά που την είχε παρουσιάσει κάποιος μάγειρας στην αγαπημένη εκπομπή "Μπουκιά και συχώριο". Κάπου στην Ανατολή, το βιντεάκι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά Για ένα ταψάκι 30 εκ. 1 μικρό λάχανο βρασμένο 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1 πράσο κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα πρωτογνώρισα πριν από πολλά, πολλά χρόνια...στην Κατερίνη από τη γιαγιά του καλού μου! Εκτοτε τα λατρεύω, σε οποιαδήποτε μορφή και εννοείται ότι τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ή άλλο κρέας φιλεταρισμένο 250 γρ. χαλούμι σε μπαστουνάκι 2 πιπεριές κόκκινες σε λεπτές λωρίδες 2-3 κ.σ. μαργαρίνη ή ελαιόλαδο 1 μάτσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα σας! Μαμαδίστικο φαγάκι έχουμε σήμερα, κατόπιν σχετικής παραγγελίας του λόχου! Ενα χοιρινό λεμονάτο που γίνεται λουκούμι σκέτο, χωρίς πολλά πολλά,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr