Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 84 συνταγές
...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Μοσχάρι 6 τεμ λεπτές φέτες Ζαμπόν 200 γρ. Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού Φασκόμηλο 6 φύλλα Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας Αλάτι-πιπέρι Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΛίγοι, ή μάλλον ελάχιστοι, εργένηδες ανήκουν στη - ζηλευτή είναι η αλήθεια - κατηγορία ανδρών που τις ώρες της πείνας θα αρκεστούν σε λιτές λύσεις, όπως[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ: (η ποσοτητα των υλικων ειναι αναλογη με τον αριθμο των κλαμπ σαντουιτσ που θα φτιαξουμε.Στην εκτελεση χρησιμοποιουμε υλικα για 1 κλαμπ.Αναλογα τον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr…….. το λατρεμένο!! Δεν θυμάμαι παιδικά γενέθλια χωρίς τυροπιτάκια κουρού , λουκανικοπιτάκια και κλαμπ σάντουιτς , που με ευχαρίστηση τιμούσαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαι για να συνοδεύσουμε το καυτερό BBQ της Χαράς , δύο σαλάτες που ταιριάζουν πολύ με τα κρεατικά και είναι και εύκολες. Μια πατατοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο ρύζι είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κρέατα, είτε ψητά, είτε κοκκινιστά, είτε ψητά της κατσαρόλας. Με την φαντασία μας και υλικά της αρεσκείας μας,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλά χρόνια ο άνδρας μου, μου ζητούσε να φτιάξω καπνιστές μπριζόλες αλλά εγώ έβρισκα μόνο εισαγωγής και το απέφευγα. Αυτή τη φορά στο χασάπη βρήκα καπνιστές[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά Συνταγής 6 αυγά 3 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κολοκύθια ψιλοκομμένα 2 πατάτες βρασμένες ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά (για 15 ρολάκια) 5 φιλέτα ψαρονέφρι 15 φέτες ζαμπόν μπούτι 15 μπαστουνάκια τυρί σκληρό(γραβιέρα,ρεγκάτο) 3-4 κ.σ φυτίνη 2/3 ποτηριού κρασί λευκό ¼[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 4 άτομα 1 φλυτζάνι ρυζιού 100 γραμμάρια ροκφόρ λιωμένο 100 γραμμάρια χαλούμι τριμμένο 100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο Μισό φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη 1[...]
Πηγή: sidagi.grΣύμφωνα με τον σεφ Άντονι Μπουρντέν, η κορυφή της τέχνης των σάντουιτς βρίσκεται στην Ουρουγουάη και λέγεται chivito. Είναι το εθνικό φαγητό της χώρας και[...]
Πηγή: bostanistas.gr