Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Αφού φτιάξαμε γλυκά, μαρμελάδες και λικέρ, να μαγειρέψουμε και κάτι να φάμε Το σοφρίτο είναι από τα αγαπημένα φαγητά της οικογένειας, εδώ και χρόνια. Το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠοτέ δεν πίστευα ότι τα κυδώνια μπορούν να δώσουν τόση νοστιμιά στο κρέας, μέχρι που αποφάσισα να τα μαγειρέψω. Κάθε χρόνο μου χαρίζουν κυδώνια. Σχεδόν ποτέ[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠέρυσι είχα γράψει μια συνταγή για γέμιση γαλοπούλας με κιμά . Επειδή σε μερικούς δεν αρέσει ο κιμάς μέσα στη γέμιση, φέτος δοκίμασα να φτιάξω γέμιση χωρίς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτη Χώρα των Χρυσανθέμων Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ Tου BAΣIΛH XAPΩNITH Ο Έλληνας και γενικά ο δυτικός άνθρωπος, άμα βρεθεί στην Ιαπωνία πρέπει να[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 6 άτομα) 6 ωραία πορτοκάλια καλά ξεπλυμένα και στεγνωμένα, 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350-400 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 πορτοκαλια(1 χυμο και ξυσμα,1 τα φιλετα του) 2 σαγκουινια (1 '' ''' '' 1 '' '' '') 1 μεριδα μοσχαρισιο φιλετο αλατι και φρεσκοτριμμενο πιπερι ζωμος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΓευστικό ταξίδι στην Κύθνο! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το ταξίδι μας στις Κυκλάδες συνεχίζεται και μετά την όμορφη Τζιά -Κέα σειρά έχει[...]
Πηγή: foodtrails.grΠοιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι; Το μέγα αυτό φιλοσοφικό ερώτημα που απασχόλησε γενιές και γενιές, με βάση τη δουλειά προεργασίας που περιέγραψε στο[...]
Πηγή: caruso.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΛοιποοοοοοοοοοοόν... Έχω χαθεί 2-3 μέρες γιατί ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Μάζευα το σπίτι (μπλιαχ) και έφτιαχνα γλυκά και φαγητά γιατί χτες γιόρταζα.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΤι χρειαζόμαστε: 1 χοιρινό ψαρονέφρι 3 ξερά σύκα 3 ξερά βερύκοκα 3 ξερά δαμάσκηνα 1 κ.σ. βούτυρο 1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλο 1/2 κ.γ. πιπέρια χρωματιστά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 6 κομμάτια φιλέτα νουά σε λεπτές φέτες 50 gr. βούτυρο + 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΑπό το «Etrusco», Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα: Όταν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υποσχέθηκε να μας δώσει μία από τις κλασικές συνταγές του για φιλέτο, ο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiψαρονέφρι με σάλτσα πορτοκάλι (Για 4 άτομα) Υλικά 8 φέτες ψαρονέφρι 2 κουταλιές γλυκού μαργαρίνη Για τη σάλτσα: 1 κύβος βοδινού 2 κουταλιές γλυκού λικέρ[...]
Πηγή: greekouzina.grΥΛΙΚΑ 600γραμ. φιλέτα μοσχαριού 1 πορτοκαλιού τον χυμό 1 ποτηράκι του λικέρ Grant Marnier λίγο αλεύρι 2-3 φυλλαράκια φασκόμηλου 1 σκελίδα σκόρδο λίγο ζωμό[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr