Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Τα πιροσκί της κυρίας Μαρίνας μου τα παίνεψαν πολύ. Και πολύ καλά έκαναν! Η κυρία Μαρίνα είναι υπάλληλος στο Δήμο αλλά χρυσοχέρα, Ποντία και με μεγάλη εμπειρία[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚυριακή μεσημέρι στου Ο έρωτας περνάει από το στομάχι . Χίλια ευχαριστώ στην Άσκα για τις συνταγές. Sushi Υλικά: φύλλα από φύκια ρύζι αγγούρι καρότο τόνος[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μελιτζάνες τσακώνικες 1 πράσινη πιπεριά 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ. ντοματάκια 400γρ 5 κ.σ. ελαιόλαδο μια πρέζα κανέλα μια πρέζα κύμινο μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.grΕδώ και πολύ καιρό μου ζητάτε ένα ενδεικτικό μενού για τη δίαιτα Ντουκάν. Αυτό που εξηγώ πάντα, είναι ότι το ενδεικτικό μενού είναι εντελώς άχρηστο, πρώτον[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΥλικά 500 γραμ. αλεύρι 1 φακ. ξηρή μαγιά 1 αυγό 2 κουτ.γλ. ζάχαρη 160 ml γάλα χλιαρό 1 κουτ.γλ. αλάτι 3 κουτ.σούπας βούτυρο λιωμένο 10-15 φέτες ζαμπόν 10-15[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπιροσκί Συστατικά 1/2κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1φακελάκι μαγιά 2αυγά (ένα για τη ζύμη και ένα για να κλείσει ευκολότερα το φυλλαράκι που θα έχουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠαϊδάκια με κόκκινη σάλτσα, ελιές και χαλούμι & βουτυράτο πλιγούρι Θυμάστε την ταινία "Πολίτικη Κουζίνα", όπου ο παππούς του πρωταγωνιστή ήταν ιδιοκτήτης[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤα eggs Βenedict είναι με διαφορά, το αγαπημένο μου πρωϊνό ή brunch αυτές τις λίγες φορές τον χρόνο που λέω να το ρίξω έξω απ’ το πρωί. Θεωρείται από πολλούς[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά500 γραμ. αλεύρι1 φακ. ξηρή μαγιά1 αυγό2 κουτ.γλ. ζάχαρη160 ml γάλα χλιαρό1 κουτ.γλ. αλάτι3 κουτ.σούπας βούτυρο λιωμένο10-15 φέτες ζαμπόν10-15 φέτες τυρί[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι για να συνοδεύσουμε το καυτερό BBQ της Χαράς , δύο σαλάτες που ταιριάζουν πολύ με τα κρεατικά και είναι και εύκολες. Μια πατατοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜου αρέσουν οι μέρες των γιορτών, ειδικά οι μέρες πριν τα Χριστούγεννα, είναι πάντα πιο ανέμελες, τουλάχιστον για εμένα. Από τη μια η διάθεση, οι εικόνες, τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr