Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 150 συνταγές
Ο δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΥΛΙΚΑ -2 Ψαρονεφρια 500 εως 600γρ και τα δυο. -10 σπαραγγια φρεσκα πρασινα -1 κρεμμυδι ξερο. -200 γρ.κρεμα γαλακτος. -1 φλυτζανι τριμμενη παρμεζανα. -1/2[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ: 200 γρ.λουκανικα φραγκφουρτης ψιλοκομμενα. 1 κουτι τοματινια ολοκληρα σε χυμο ντοματας. 1 μετριο κολοκυθι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr«Pasta fasoul» αποκαλεί το φαγητό ο Ντιν Μάρτιν στο τραγούδι That’s amore αλλά ο πιο σωστός τίτλος για τον κλασικό συνδυασμό ζυμαρικών με[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 8 ) 4 φέτες μπέικον ¼ φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κονσέρβα μανιτάρια, στραγγισμένα και ψιλοκομμένα 450 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 450 γρ.[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami• Macarons του Pierre Hermè Μέχρι πριν ένα μήνα περίπου, αυτό το βιβλίο ήταν διαθέσιμο μόνο στα Γαλλικά. Με το που βγήκε στ' Αγγλικά το άρπαξα χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔυο ωραιότατα μεγάλα, μεγάλα μοσχαρίσια λουκάνικα ήταν στην κατάψυξη από το Πάσχα, οπότε ήρθε η ώρα τους να γίνουν κάτι. Με τι θα μπορούσα να τα ταιριάξω;[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr....και οχι μόνο!!! Λαχανικά???...έχει!....λουκανικάκια???...έχει!....τυράκι φρεσκοτριμμένο???....έχει!! Εεεεε τι άλλο να έχει πια?? Όλα τα έχει. Είναι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr1 δόση ζυμάρι της Ζουζουνέλ (βρείτε το link στην περιγραφή) 10 λουκάνικα Φρανκφούρτης 1 μικρό κουτάκι έτοιμο πελτέ ντομάτας (250ml) 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 2 άτομα) 250γρ. farfalle (φιογκάκια ή όποιο άλλο ζυμαρικό σας αρέσει) 1 λουκάνικο της αρεσκείας σας, κομμένο σε λεπτά φετάκια 2 ώριμες τομάτες[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 κομμάτια ψαρονέφρι (350 γρ. έκαστο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ζωμός ψυγείου 1 /2 μικρό μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 κ.σ. γούστερ σως 100 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ.[...]
Πηγή: argiro.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο; Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/09/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινή τηγανιά με μανιτάρια και τυρί Μια εύκολη συνταγή για ένα πιάτο που είναι πάντα[...]
Πηγή: sintayes.gr2 στήθη κοτόπουλο 500 γρ πένες 1 κ.σ λάδι 1 κρεμμύδι 2-3 φέτες μπέικον 3-4 μανιτάρια φρέσκα 1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί Αλάτι-πιπέρι Για την σάλτσα τυριών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το χοιρινό και τη σάλτσα 120 γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. χοιρινό φιλέτο, κομμένο σε φέτες πάχους 2-3 εκ. 250 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα στα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΔιαφορετικό ρολό κιμά. Για γέμιση αντί για αυγά έχει μορταδέλα και τυρί. Τι χρειαζόμαστε: Για το ρολό 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά ¾ φλ. παρμεζάνα τριμμένη ¾ φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 1 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό | φιλέτο | προσούτο | πιπεριά Διαφημίσεις 1 φιλέτο χοιρινό ολόκληρο 1 κόκκινη[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά : Για τα μπιφτέκια 500 gr κιμά (μισό χοιρινό , μισό μοσχάρι) 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο ¼ κούπας φρυγανιά 1 κουτ. γλυκού γεμάτο ρίγανη 4 κουτ.σούπ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΛαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες! Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 πακέτο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.gr