Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 210 συνταγές
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, Μοσχαρίσια μπριζόλα με σάλτσα μουστάρδας και ξίδι, Μπριζόλες μοσχαρίσιες με σάλτσα μουστάρδας, πολέντα και αρακά, Μπριζόλες μοσχαρίσιες στο τηγάνι με μουστάρδα και λεμόνι, Μπριζόλες μοσχαρίσιες στο τηγάνι με μουστάρδα και λεμόνι συνταγή από tofagitotismamas
ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ!!!, Μοσχαρίσιο συκώτι με μουστάρδα και λεμόνι, ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ!!! - Νόστιμες συνταγές της Γωγώς!, ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ!!! - Νόστιμες συνταγές της Γωγώς!, Μοσχαρίσιο συκώτι αλά κρεμ, Συκώτι μοσχαρίσιο - μεζές! (2 συνταγές)
Με τον ίδιο τρόπο γίνεται το μοσχάρι Stroganoff ~ με μοναδική διαφορά ότι το μοσχάρι πρέπει να είναι φιλέτο! Επειδή λοιπόν εγώ έβαλα ποντίκι, γι αυτό και η[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr4 μοσχαρίσιες μπριζόλες «κόντρα», πάχους 1½ - 2 εκ. 1 πιπεριά Φλωρίνης 2 πιπεριές κέρατο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο καρότο 2 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.grΜοσχαράκι κοκκινιστό, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι γιουβέτσι... μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να ιντριγκάρουμε τον ουρανίσκο μας με την ξεχωριστή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈχουμε φτάσει αισίως τα μέσα Μαρτίου και βρισκόμαστε εν μέσω Μεγάλης Σαρακοστής. Εγώ θα την πω την αμαρτία μου... Δε νηστεύω. Γι' αυτό και έφτιαξα σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠριν λίγες μέρες είχαμε πάει σε μια ταβέρνα, στην οποία έφαγα ένα καταπληκτικό χοιρινό με δαμάσκηνα. Η γεύση ήταν μοναδική. Εκείνο που σκέφτηκα τρώγοντάς το,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr4 φέτες μοσχαρίσιο φιλέτο (περίπου 1 κιλό) ανάλογα τα άτομα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες φέτες Αγγουράκι τουρσί λεπτοκομμένες 8 Φέτες μπέικον (2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά Για το κεμπάπ 250γρ. μοσχαρίσιο κιμά 250γρ. χοιρινό κιμά 150γρ. κρασί γλυκό μοσχάτο ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4κ.σ ελαιόλαδο 2κ.σ μουστάρδα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕνα κυριακάτικο πιάτο, από τα πολυαγαπημένα φαγητά της ελληνικής και πολίτικης κουζίνας. Yλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε κύβους περίπου 2 εκ. 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια το κεμπάπ χρειάζεται ο αρνίσιος κιμάς αλλά εγώ πάντα βάζω μοσχαρίσιο με χοιρινό και είναι εξίσου νόστιμο. Το εντυπωσιακό στην συνταγή αυτή είναι ότι το[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comυλικά 1 κ. σπάλα βοδινή ή μοσχαρίσια σε μεγάλες μερίδες 750 ml σκούρα μπύρα 250 γρ. ψιλοκομμένο ντοματάκι 3 κρεμμύδια σε φέτες 3 καρότα σε χοντρά φετάκια 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΓια 4 άτομα 500 γραμ. μοσχαρίσια πλάτη κομμένη σε φιλετάκια 2 σαλότ ψιλοκομμένα η φρέσκα κρεμμυδάκια ελαιόλαδο χοντρό αλάτι μείγμα από πιπέρια μισό ποτήρι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr