Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Στην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.com250 γρ αλεύρι γ.ο. τις χρήσεις 100 γρ βούτυρο αγελαδινό Χλιαρό νερό (όσο πάρει) 350 γρ ανθότυρο 150 γρ ψιλοκομμένο σαλάμι 1 αβγό Αλάτι, πιπέρι Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη Μαρία Κυριμλίδου και τη Βασιλική Δαμασκινίδου τις γνώρισα μέσα απο την υπέροχη ομάδα τους στο facebook " Τι μαγειρεύουμε σήμερα? " Εξαιρετικές συνταγές,[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςAnastasia Theocharopoulou ΥΛΙΚΑ ζυμαρι γαι μεγαλο ταψι 1 κιλο αλεύρι αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας ξύδι 1 πρέζα αλάτι 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΤα Cabanossi αυτό το εξαιρετικό αποξηραμένο αλλαντικό, λεπτό και επίμηκες, παρόμοιο με ήπιο σαλάμι και με καπνιστή επίγευση είναι αγαπημένο σ΄όλη την Νότια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Για τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι 3-4 φυλλαράκια βασιλικό φρέσκο, ψιλοκομμένο θυμάρι ψιλοκομμένο ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι νερό Για[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣσσσ.... ησυχία παρακαλώ.... Σήμερα μιλάμε για πίτσα. Κι όταν μιλάμε για πίτσα όλα τα άλλα σταματάνε. Και όταν θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό για[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΠεράσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]
Πηγή: foodjunkie.euγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίναι μία δική μου έμπνευση που πραγματοποίησα για το χθεσινό μου βραδινό και πραγματικά ξετρελλάθηκα!! Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλη αραβική πίτα 3 φέτες τυρί του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 200 γρ. φέτα 400 γρ. κασέρι ή γραβιέρα 4 αβγά 500 γρ. γάλα 1 χουφτα μαιντανό ψιλοκομμένο πιπέρι φρέσκο βούτυρο λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grrecipe in English at the end of the post Ένα ευκολάκι για σήμερα, μια που είναι Σάββατο και όλοι μας θέλουμε να κάνουμε τις βόλτες μας, να πιούμε τις καφεδάρες[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κύβους νωπή μαγιά 2 πρέζες ζάχαρη 1 κ.σ. αλάτι 600 γρ. νερό χλιαρό περίπου 300 γρ. φέτα η κεφαλοτύρι λίγη ρίγανη λίγο[...]
Πηγή: argiro.grΑπό τότε που έμαθα να φτιάχνω αυτήν την εύκολη συνταγή για πίτσα με λεπτή τραγανή Ιταλική ζύμη με έχουν χάσει από πελάτισσα οι πιτσαρίες! Είναι τόσο τραγανή[...]
Πηγή: tasteandtell.grΓνωρίζουμε όλοι ότι ο άνθρωπος πρέπει να τρέφεται για να επιζήσει. "Τι να κάνουμε, όμως, που δεν θέλουμε να μπλέξουμε με το μαγείρεμα, όλα αυτές οι ωραίες[...]
Πηγή: greekcook.gr