Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Μπανανόπιτα με σοκολάτα Μπανάνα και σοκολάτα: ένα ταίρι ζηλευτό. Γι' αυτό κι εγώ φτιάχνω αυτό το κεκάκι, για να αξιοποιήσω συνήθως μπανάνες που έχουν ξεμείνει![...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΒΕΡΙΚΟΚΟΠΙΤΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΤΗ Μετά την αγαπημένη μας ζουμερή ροδακινόπιτα (συνταγή εδώ , και βάση της επίσης υπερλατρεμμένης φθινοπωρινής καραμελωμένης μηλόπιτας[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤι θα χρειαστούμε: 1 αυγό 2 κουταλιές σούπες πίτουρο βρώμης 1 κουταλιά σούπας mix ή κορνφλάουρ 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: dietrecipes.gr2 κούπες αλεύρι βρώμης (βλ. σημείωση 1) 2 κούπες φρέσκο γάλα 0% (ή όποιο προτιμάτε) 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο λίγο αλάτι 1 κουταλιά της σούπας maple[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για την βάση: 1/2 κούπα νιφάδες βρώμης (χρησιμοποιήστε νιφάδες χωρίς γλουτένη εαν έχετε πρόβλημα) 1/2 κούπα αλεύρι απο ζαχαρόχορτο ή κεχρι (ή αλεύρι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΛΙΚΑ για ένα μεγάλο ταψί — 5 φλ.τσ.καρότα τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη — 2 φλ.τσ.εβαπορέ λάιτ — 3 φλ.τσ.νερό 1 φλ.τσ. γλυκαντικό σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑν το αναψυκτικό σας λέει «χωρίς ζάχαρη» στην ετικέτα; ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν! Στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο δόθηκε διάλεξη με θέμα,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ για ένα μεγάλο ταψί — 5 φλ.τσ.καρότα τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη — 2 φλ.τσ.εβαπορέ λάιτ — 3 φλ.τσ.νερό 1 φλ.τσ. γλυκαντικό σε σκόνη — 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠάει, φεύγει το καλοκαίρι, ο Σεπτέμβρης είναι προ των πυλών, οι φοιτητές επιστρέφουν στα σπίτια τους κι ετοιμάζονται για ένα μήνα ατελείωτου διαβάσματος,[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΓια βιαστικές ή αρχάριες ... Τα μυζηθροπιτάκια είναι ένα από τα επιδόρπια με τα οποία τελειώνει πολύ συχνά ένα γεύμα στην Κρήτη. Μαζί με μια ρακή που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο σπιτικό ψωμί είναι μια πρόκληση, ακόμη και για τους πιο πεπειραμένους μάγειρες. Δεν μοιάζει ούτε με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα ούτε με το ψήσιμο μιας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ κρητική μυζήθρα ανάλατη (φρέσκια) 1 αυγό Ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο (κατά βούληση) Λίγη Κανέλα τριμένη Λίγη Ζάχαρη κρυσταλική (έαν θέλω να τις κάνω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ απόλυτη λύση για όλους εμάς που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε το ψωμί και παχαίνουμε εξαιτίας του! Τα ψωμάκια αυτά ονομάζονται Cloud breads, φτιάχνονται από[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΛαχταριστή! Τι θα χρειαστούμε: 100gr γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 1 αυγό 1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ 2 κουταλιές σούπας γάλα σκόνη ξύσμα ενός μικρού λεμονιού 2[...]
Πηγή: dietrecipes.grΠρόσφατα χρησιμοποιώ πολύ το χαρουπόμελο, που παράγεται από το χαρούπι ή ξυλοκέρατο. Είναι ένα από τα πιο υγιεινά γλυκαντικά, το οποίο μπορεί να υποκαταστήσει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι τάρτες είναι κλασική αξία σε ένα τραπέζι. Τα συστατικά για της ζύμης για την αλμυρή τάρτα είναι ίδια με αυτά της γλυκιάς αλλά λείπουν τα γλυκαντικά[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίναι μια ιδιαίτερη συνταγή για όσους αγαπούν το χαρουπόμελο. Δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη και την γλυκύτητα τους την παίρνουν από το χαρουπόμελο. Το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr