Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Νάμαστε και πάλι στην Κυριακή!! Πώς περνούν οι μέρες... τρέχουν κι ούτε που προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω!!! Και θέλω τόσα πολλά!!! Ακόμη και η καθημερινή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤραγανή, ροδοψημένη σφολιάτα που κλείνει μέσα της ζουμερά κεράσια σιροπιαστά. Έντονα βουτυρένια κρούστα σε δικτυωτό πλέγμα επάνω από τα φρούτα, αλειμμένη με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣυνταγές που ίσως θα θέλατε να φτιάξετε για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Διαλέχτε κάποιες από τις παρακάτω Ορεκτικά Παστουρμαδόπιτα ή πίτα Καισαρείας Σουτζούκ[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΕποχής! Μπορεί η δική μου κυδωνιά και ρο(γ)διά να μη δίνουν ακόμη καρπούς, αλλά ας είναι καλά οι φίλοι κι οι γείτονες, δεν μου λείπουν. Σπάνια αγοράζω ρόδια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 500 γρ. φύλλο του μπακλαβά 1 λ. γάλα 9 κ.σ. σιμιγδάλι (περίπου 120-130 γρ.) 250 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 2 φακελάκια βανίλια 800 γρ. κεράσια λάδι και νερό για[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΠίτα εποχής με κρητικά (και όχι μόνο) τυριά! Χθες η λαϊκή της περιοχής μας ήταν γεμάτη πράσα. Το τέλος του Σεπτέμβρη το έχει αυτό το καλό. Ενώ δεν έχουν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια πρόταση για όσους λατρεύουν τη γλύκα των κρεμμυδιών αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν το κρέας (οπότε η γαλλική κρεμμυδόταρτα (pissaladière) τους φαίνεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕιναι μια ευκολη και νοστιμη πιτα που θα ξετρελανει τους παντες Τι χρειαζόμαστε: Ενα πακετο σφολιατας 2 ποτηρια γαλα 1/2 ποτηρι ψιλο σιμιγδαλι 500-600γρ φετα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτά τα πιτάκια έχουν γίνει για πρώτη φορά πριν μήνες προκειμένου η συνταγή τους να ταξιδέψει σε διαγωνισμό. Έκτοτε τα φτιάξαμε άλλες δυο φορές αλλά ήταν σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜέχρι τώρα η μόνη μου επαφή με το πλιγούρι είναι το ταμπουλέ και τα κιλτιρίτσια της Στέλλας Σπανού . Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές, οπότε συνεχίζω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά Χειροποίητο φύλλο ή του εμπορίου 6 τεμ ή 10 εμπορίου Για την γέμιση Αγκινάρες 10 τεμ φρέσκιες ή κατεψυγμένες Κρεμμυδάκια φρέσκα 5 - 6 τεμ Άνηθο 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για το φύλλο: 450 γρ. αλεύρι σ κληρό 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ.σούπας ξίδι 1 κουτ.γλυκού αλάτι 150 ml νερό Νισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων Για τη[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓεια σας καλοί μου φίλοι!!! Σήμερα σας έχω μια αυτοσχέδια γιαουρτόπιτα η οποία διαφέρει απ' τη γνωστή λίγο πολύ, συνταγή γιαουρτόπιτας και οι λόγοι είναι δύο.[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚάποιο Πάσχα, σε ένα ορεινό χωριό της Πελοποννήσου η Αγγελική, με κέρασε αυτά τα πολύ νόστιμα γλυκά τυροπιτάκια. Μου εξήγησε ότι γίνονται από φρέσκο ανάλατο[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΒασικά έπρεπε να το έχω ανεβάσει καιρό αυτό το ποστ γιατί τη σπανακόπιτα που θα σας πω σήμερα τη φτιάχνω αρκετά συχνά….αλλά τεμπέλιασα! Οκ, δεν είναι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜε μια ζύμη...δύο παραλλαγές του ίδιου γλυκού! Μιλάω για την κλασσική νηστίσιμη ζύμη με ρετσίνα ή λευκό κρασί, λάδι, αλεύρι που είναι γνωστή σε πολλά μέρη της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑυτά τα πιτάκια έχουν γίνει για πρώτη φορά πριν μήνες προκειμένου η συνταγή τους να ταξιδέψει σε διαγωνισμό. Έκτοτε τα φτιάξαμε άλλες δυο φορές και τώρα, που[...]
Πηγή: bostanistas.gr