Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 155 συνταγές
Υλικά (για 1 καρβέλι) 400 γρ. καρδιές αγκινάρας (στραγγισμένες και ψιλοκομμένες) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) 120[...]
Πηγή: e-syntages.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛατρεύετε την πίτα, όπως εγώ; Διαβάστε τότε τις παρακάτω πληροφορίες που δεν είναι μόνον ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες. Η πίτα είναι ένα έδεσμα γνωστό από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Τί κάνετε αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Ο Αύγουστος προχωρά ακάθεκτος, η ζέστη και τα μπάνια στο φόρτε τους και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν είμαστε στο Λονδίνο μετά από ένα υπέροχο κονσέρτο πιάνου στην εκκλησία του Αγ. Μαρτίνου στους Αγρούς κατεβήκαμε στην κρύπτη του ναού όπου λειτουργεί[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: 2 φλιτζάνια αλεύρι χλιαρό νερό λίγο αλάτι Οδηγίες Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι. Ρίχνουμε το νερό ώσπου να γίνει ένας πολύ πηχτός χυλός. Το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΠροζύμι χωριάτικο όπως το χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες για ψωμί και όχι μόνο! Τι χρειαζόμαστε: Αλεύρι και νερό μόνο! Παίρνω 4 κουταλιές αλεύρι και τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωριάτικο ψωμί σπιτικό με αλεύρι βιολογικό (χωριάτικο – ολικής ή ημιολικής). Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι βιολογικό (χωριάτικο – ολικής ή ημιολικής αλέσεως)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωριάτικο χειροποίητο ψωμί με πρόσμιξη δύο αλεύρων, (άσπρου και κίτρινου) και μπαχαρικά. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι μαλακό για όλες τισ χρήσεις 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝομίζω είναι το πιο εύκολο ψωμάκι που έφτιαξα μέχρι τώρα!!!Αγαπημένη συνταγή..Δοκιμαστε.. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γραμ. χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τις ωραιότερες νοστιμιές της Κρητικής κουζίνας!!! Υλικά για το ζυμάρι: 300 γρ. αλεύρι κίτρινο για ζυμωτό ψωμί 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Χυμός από[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά 1 kg αλεύρι για ολες τις χρήσεις ή ολικής 2 μεγάλες ντομάτες 150 gr φετα 1 μέτριο κρεμμύδι μαγιά 80 gr ελαιόλαδο Αλάτι, ρίγανη ..και σε οποιους αρεσει[...]
Πηγή: greekmasa.grO μάραθος ή το μάραθο (Foeniculum vulgare η λατινική του ονομασία), είναι ένα ψηλό, πολυετές βότανο της Μεσογείου που αυτή την εποχή το βρίσκουμε παντού, ακόμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτή η συνταγούλα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αφιερωμένη στο Ιντερνετικό μου ήμισυ, στο Λενάκι μας. Ο λόγος της αφιέρωσης είναι η τεμπέλικη εκτέλεση που έχει αυτό το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό, έχω εκτιμήσει πολύ το φρέσκο δεντρολίβανο. Από το Πάσχα που το έβαλα στο κατσίκι που έφτιαξα, όλο βρίσκω τρόπους να το χρησιμοποιώ και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑφού σας είπα για τον αρτοπαρασκευαστή μου, συνεχίζω με τη συνταγή που έλεγα πως θα βάλω. Να τονίσω κάτι το οποίο αναφέρθηκε στα σχόλια της περασμένης[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr500 γραμ. αλεύρι κίτρινο ψιλό (για παρασκευή χωριάτικου ψωμιού) 500 γραμ. αλεύρι τσουρεκιού (ρόμπιν χουντ) ή σούπερ αμερικής 20 γραμ. αλάτι 180 γραμ. προζύμι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr16 Οκτωβρίου σήμερα, παγκόσμια ημέρα ψωμιού. Το ξέρετε ότι δεν είμαι και πολύ φανατική με τις ημέρες εορτασμού, αλλά τη συγκεκριμένη μέρα την τιμώ δεόντως.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤην περασμένη Κυριακή γύρισα πρωί πρωί από τον λαχανόκηπο μ’ ένα καλάθι φρεσκοκομμένα κολοκυθάκια. Εδώ θα κάνω μια εξομολόγηση: δεν αγαπώ τα βραστά[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ψωμί είναι η αδυναμία μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό και τα γεύματά μου πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον μια φέτα ψωμί αλλιώς δεν τα ευχαριστιέμαι.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr500 γρ αλεύρι σκληρό ή χωριάτικο κίτρινο 300 γρ νερό 3 κ. σουπας ελαιόλαδο και λίγο για από πάνω 1 φακελάκι ξερή μαγιά λίγο αλάτι λίγη ζάχαρη Οδηγίες 15 λεπτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr