Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 124 συνταγές
Θεωρώ ότι οι τάρτες γίνονται πιο εύκολα από τις πίτες. Έπειτα η τραγανή ζύμη σε συνδυασμό με τα μυρωδάτα λαχανικά και τα τυριά δίνουν μια μοναδική γεύση. Η[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜια πανεύκολη και χορταστική Πατατόπιτα, με έτοιμο φύλλο σφολιάτας, με χρώματα και τα υπέροχα αρώματα θυμαριού, πιπεριάς και φρέσκου κρεμμυδιού! Το τραγανό,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜεγάλη αγάπη οι σπιτικές πίτες!! Αγάπη που δεν κρύβεται! Με σπιτικό φύλλο ή με έτοιμο, είναι από τα φαγάκια που αγαπάμε εμείς οι Έλληνες. Γι΄ αυτό και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ τρίτη συνταγή που παρουσίασα στην εκπομπή του Σκάι « Chef στον αέρα », είναι μια ανοιξιάτικη πίτα, με καταγωγή από την Λαμία και περισσότερο από[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛαχταριστά τα χόρτα στην λαϊκή αυτές τις μέρες, η πιο κατάλληλη εποχή για μια μυρωδάτη χορτόπιτα! Υλικά: 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο (6 φύλλα) Μισό κιλό φρέσκο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΌταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε σε ένα δείπνο καλεσμένων αναζητάμε τα καλύτερα συνοδευτικά. Η κρεατόπιτα η Κεφαλλονίτικη είναι πράγματι από τις καλύτερες και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠιστεύω ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να μην του αρέσει η τυρόπιτα!!! Μέσα από τις δεκάδες συνταγές που έχω, σήμερα επέλεξα να σας γράψω μια συνταγή που πήρα[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕύκολη και... άφθονη χορτόπιτα, για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για μια απολύτως προσωπική μου παραλλαγή της "μπατσαριάς" ή "μπλατσάρας" ή "μπατσαρό" που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι μια ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συνταγή που την κάνω κάθε τέτοιο καιρό που τα κολοκυθάκια ξεκινούν άφθονα .Μεταξύ μας είναι και λίγο πίτα της τεμπέλας[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΤην συνταγή αυτή την είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, όταν την ανακάλυψα σε ένα παλιό τεύχος του Γαστρονόμου. Μου είχε κινήσει μεγάλη περιέργεια, ο τρόπος[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣήμερα πήγα στις Κρίνες Κορινθίας να δω την αγαπημένη μου εξαδέλφη Ρία. Ως συνήθως καταλήγουμε να συζητάμε για συνταγές, γιατί κι αυτή έχει το μεράκι να[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο γνωστό μας πράσο ανήκει στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae) και είναι συγγενής του κρεμμυδιού, όμως είναι πιο γλυκό από αυτό και έχει λιγότερο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr