Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
ΣΈΜΠΛΑΣΤΙ Ή ΤΖΈΜΠΛΑΣΤΙ Πιστεύω ότι συνταγή για την σέμπλαστι είναι πρώτη φορά που δημοσιεύεται σε ελληνικό blog , site ή ακόμη και έντυπο σχετικό με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΒάλτε σ' ένα μπωλ 3 φλυτζάνια αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και αν σας αρέσει το άρωμα, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΒάλτε σ' ένα μπωλ 3 φλυτζάνια αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και αν σας αρέσει το άρωμα, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΝόστιμο, με γεύση ρουστίκ που γίνεται στο λεπτό. Το μυστικό που κάνει το τυροπιτάρι Καρύστου, ονομαστό είναι ότι βάζουν τουλουμοτύρι από γάλα εκλεκτό. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.grwww.avocadoathens.com Υλικά για την προζύμι: 400 γρ. αλεύρι για πίτσα (ιταλικό τύπου 00) 400 γρ νερό 3 γρ. φρέσκια μαγιά Παρασκεύη προζυμιού: Απο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑυτό ήταν το γεύμα μας χθες βράδυ. Γίγαντες στο φούρνο πλακί που είχα φτιάξει την προηγούμενη, με μπόλικο ελαιόλαδο, ντομάτα, κρεμμύδια και πιπεριές που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ "ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ" Προκειται για την αλμυρη εκδοχη της περιφημης " torta angelica ", απο τις πολυ διασημες ιταλιδες διδυμες αδελφες Margherita και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕλαφριά, τραγανά, υπέροχα να τα απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας και σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αρκεστείτε μόνο σε ένα! Τα ιταλικά κριτσίνια, σίγουρα τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜάθε πως να φτιάξεις...ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ Στο thegastrin δε σας έχουμε κρύψει την αδυναμία μας στον τραχανά , σε ένα ζυμαρικό που[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Δεν μου αρέσει να πετάω υλικά που μου περισσεύουν στην κουζίνα μου! Μάλλον και αυτό μου το δίδαξε η γιαγιά Ανδρομάχη... Ετσι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε το ψωμί με συνδέεει μια ιδιαίτερη σχέση. Όχι μόνο επειδή το τρώω με όλα σχεδόν τα φαγητά, ακόμα και με τα μακαρόνια, αλλά και επειδη με αυτό συνδέονται οι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά Για 1 λαγάνα 500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (προτιμάμε με 12 γρ πρωτείνη για να είναι δυνατό) μισό κ.γ αλάτι μισή κ.σ ζάχαρη 1 μαγιά ξηρή η νωπή 4[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΤην εποχή που όλα ήταν αλλιώς, για πρωινό ή απογευματινό κολατσιό, αλλά και όταν ζύμωναν ψωμί, οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας έφτιαχναν τηγανόψωμα ή τυρόψωμα.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣΈΜΠΛΑΣΤΙ Ή ΤΖΈΜΠΛΑΣΤΙ Πιστεύω ότι συνταγή για την σέμπλαστι είναι πρώτη φορά που δημοσιεύεται σε ελληνικό blog , site ή ακόμη και έντυπο σχετικό με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr