Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 1 κιλό χοιρινό από λαιμό 5-6 πράσα 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζ. του καφέ λευκό ξηρό κρασί 1 φλιτζ. του καφέ γάλα Ξύσμα από 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 20-25 λεπτά Υλικά για 30 κομμάτια: 250 γρ. καρότα τριμμένα (4-5 καρότα) 300 γρ. αλεύρι 200 γρ. καλαμποκάλευρο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr« Όλα είναι υφάδια της κοιλιάς και το ψωμί στημόνι » Αυτή η φράση τα λέει όλα για τη σημασία του ψωμιού στη διατροφή μας .Από κοντά έρχεται και η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚριτσίνια νόστιμα, ζυμωμένα με ελαιόλαδο αλλά και μεθυσμένα...αφού έχουν ζυμωθεί μόνον με λευκό κρασί. Η παρμεζάνα και πιο συγκεκριμένα η Μετσοβάνα, όπως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔύο πράγματα - και μόνο - μπορούν να διαταράξουν τον ύπνο μου: η μυρωδιά φρεσκοψημένου φαγητού και η μυρωδιά φρεσκοψημένου γλυκού. Σήμερα ξύπνησα από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚριτσίνια νόστιμα, ζυμωμένα με ελαιόλαδο αλλά και μεθυσμένα...αφού έχουν ζυμωθεί μόνον με λευκό κρασί. Η παρμεζάνα και πιο συγκεκριμένα η Μετσοβάνα, όπως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη σάλτσα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μανιτάρια σε φέτες 2 κ.σ. λευκό ξηρό κρασί 1 συσκευασία ντοματάκια κονκασέ[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη σάλτσα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μανιτάρια σε φέτες 2 κ.σ. λευκό ξηρό κρασί 1 συσκευασία ντοματάκια κονκασέ[...]
Πηγή: argiro.gr